Master in Marketingmanagement (MMM)

NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding - 2 jaar

Master in Marketingmanagement (MMM)

NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding - 2 jaar

Niveau

Masteropleiding

Opleidings­variant

Zaterdag en E-learning

Vanaf prijs

€ 0,00

Studiebelasting

24 maanden

Download PDF

Download PDF

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Niveau

Masteropleiding

Opleidings­variant

Zaterdag en E-learning

Vanaf prijs

€ 0,00

Studiebelasting

24 maanden

Download PDF

Download PDF

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je ambitieus en wil je opgeleid worden op Masterniveau in strategisch marketingmanagement? Dan sluit deze Master daar naadloos op aan. Het programma wordt voornamelijk gevolgd door professionals en managers die afkomstig zijn uit het brede vakgebied van marketing, marketingcommunicatie en brand- en productmanagement. Voorbeelden hiervan zijn marketingmanagers, marketingcommunicatiemanagers, marketingconsultants en marketingprofessionals. Deze opleiding wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner NCOI University of Business Studies.

Studiefinanciering voor volwassenen

Je komt mogelijk in aanmerking voor studiefinanciering in het kader van levenlanglerenkrediet.

Voor wie?

Ben je ambitieus en wil je opgeleid worden op Masterniveau in strategisch marketingmanagement? Dan sluit deze Master daar naadloos op aan. Het programma wordt voornamelijk gevolgd door professionals en managers die afkomstig zijn uit het brede vakgebied van marketing, marketingcommunicatie en brand- en productmanagement. Voorbeelden hiervan zijn marketingmanagers, marketingcommunicatiemanagers, marketingconsultants en marketingprofessionals.

Toelatingsvoorwaarden

Je kunt deze Master volgen als je een HBO Bachelor- of academische opleiding hebt afgerond, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Indien je niet in het bezit bent van een diploma om te worden toegelaten, maar wel uitgebreide ervaring hebt opgedaan en de kwaliteiten bezit die nodig zijn voor een Masteropleiding, dan kun je ook instromen met een 21+ toets. Zie toelichting Master voor meer informatie.

Doel en opzet

HBO Masteropleidingen hebben een wettelijke duur van 2 jaar. De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten en trainers, die zelf actief zijn in de praktijk. Tijdens inspirerende bijeenkomsten ga je in kleine groepen aan de slag met opdrachten en cases. Je koppelt dit direct aan je eigen werkomgeving. De opleiding bestaat uit 2 fases. Ons studiemateriaal is actueel en sluit perfect aan op de exameneisen. Daarnaast heb je de beschikking over een moderne online leeromgeving. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in deze leeromgeving.

Specialisatiemogelijkheden

Naast de algemene onderdelen volg je een keuzeprogramma waarin je je verdiept in een richting die je aanspreekt. Zo ontwikkel je je niet alleen tot een breed onderlegde professional op het gebied van marketingmanagement, maar ontwikkel je je ook tot een specialist in het deelgebied van jouw keuze. Kijk voor een volledig overzicht van de specialisatiemogelijkheden in het programma.

Online leeromgeving

We maken gebruik van de meest actuele literatuur. Daarnaast heb je de beschikking over een moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de opleiding nodig hebt, met daarin de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je hier communiceren met je docent en medestudenten. Je zult merken hoe prettig dat werkt.

Praktische informatie en kosten

Zie Praktische informatie voor meer informatie.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Studieprogramma 60 EC

Fase 1 Kernprogramma

 • Masterclass Strategisch Marketingmanagement 6 EC
 • Masterclass Online Marketing 6 EC
 • Masterclass Communicatiestrategie 6 EC
 • Masterclass Customer Insights en Koopgedrag 6 EC
 • Integrale opdracht 5 EC

Fase 2 Topprogramma

 • Masterclass Business Intelligence & Big Data 6 EC
 • Masterclass New Product Development & Innovatie 6 EC
 • Specialisaties Master in Marketingmanagement (MMM) 6 EC
  • Masterclass Business Development
  • Masterclass Digitale Communicatie
  • Masterclass E-commerce
  • Masterclass Financieel Management
  • Masterclass Persoonlijk Leiderschap
  • Masterclass Productmanagement
  • Masterclass Social Media
  • Masterclass Strategisch Management
  • Masterclass Strategisch Sales- en Accountmanagement
 • Afstuderen 13 EC

Afstuderen

Je sluit je Masteropleiding af met een individuele fase waarin je een scriptie schrijft. Je kunt deze laten aansluiten op jouw specialisatierichting. Ook is het mogelijk om dit onderzoek in je organisatie te doen, zodat je het resultaat direct kunt gebruiken. Voorafgaand aan de scriptiefase doorloop je een programma waarin nauwgezet ingegaan wordt op het uitvoeren van praktisch onderzoek op Masterniveau. Tijdens het afstuderen krijg je persoonlijke begeleiding van een scriptiebegeleider die ervaring heeft met jouw afstudeeronderwerp. Je wordt zo optimaal begeleid naar een succesvolle afsluiting van je opleiding.

Diploma

Als je alles met succes hebt afgerond, ontvang je het officiële Mastergetuigschrift ‘Master in Marketingmanagement’ van onze businesspartner NCOI University of Business Studies. Je mag je dan Master in Marketingmanagement noemen en de graad MA (Master of Arts) voeren. Deze opleiding is officieel geaccrediteerd door de NVAO en voldoet daarmee aan alle strenge eisen die gelden voor Masteropleidingen. De programma’s van NCOI worden voortdurend geactualiseerd en staan onder toezicht van een onafhankelijke academic board. NCOI is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). Daarmee ontvang je van NCOI een officieel internationaal erkend getuigschrift met hoge waarde op de arbeidsmarkt.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning
Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten

Inschrijfgeld: € 150,-
Cursusgeld: € 13.990,-
Studiemateriaal: € 1.750,-
Project- en Scriptiebegeleiding en diplomering: € 2.990,-
Reprorechten: € 15,-
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is.
U kunt deze opleiding ook in 2, 8 of 24 termijnen betalen.

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Master in Marketingmanagement (MMM)

NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding - 2 jaar

Niveau

Masteropleiding

Opleidings­variant

Zaterdag en E-learning

Vanaf prijs

€ 0,00

Studiebelasting

24 maanden

Download PDF

Download PDF

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 7 604 880


Maandag t/m donderdag: 8:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 8:00 - 17:00 uur

De LECTRIC nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trends en speciale acties ontvang
10% korting op een training naar keuzel