Master in Marketingmanagement (MMM)

NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding - 2 jaar


Niveau
Masteropleiding
Studiebelasting
24 maanden
Opleidings­variant
Avond, Dag, Zaterdag en E-learning
Vanaf prijs

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Sterke merken creëren, doelgroepen bereiken en producten verkopen. In deze NVAO-geaccrediteerde Master verdiept u zich in strategisch marketingmanagement. Onder leiding van ervaren topdocenten uit de praktijk gaat u aan de slag met actuele marketingonderwerpen die overzichtelijk zijn georganiseerd in Masterclasses. Zo werkt u praktijkgericht aan onderwerpen als strategie, customer insight, branding, business intelligence en marketinginnovatie. Daarnaast weet u marketinginnovaties om te zetten naar een geïntegreerde aanpak voor de uitvoering van het strategisch marketingbeleid. Het programma is speciaal ontwikkeld voor werkenden en zo georganiseerd dat het prima te combineren valt met een baan. Deze opleiding wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner NCOI University of Business Studies.

Studiefinanciering voor volwassenen

U komt mogelijk in aanmerking voor studiefinanciering in het kader van levenlanglerenkrediet.

Doelgroep

Bent u ambitieus en wilt u opgeleid worden op Masterniveau in strategisch marketingmanagement? Dan sluit deze Master daar naadloos op aan. Het programma wordt voornamelijk gevolgd door professionals en managers die afkomstig zijn uit het brede vakgebied van marketing, marketingcommunicatie en brand- en productmanagement. Voorbeelden hiervan zijn marketingmanagers, marketingcommunicatiemanagers, marketingconsultants en marketingprofessionals.

Doel en opzet

In dit programma gaat direct van start met de belangrijkste kernpunten in Marketingmanagement. Deze Masteropleiding biedt geen onnodig theoretisch academische aanpak. De opleiding is praktijkgericht, maar wel op volwaardig Masterniveau. In de bijeenkomsten wordt gewerkt met opdrachten uit de praktijk en cases van dagelijkse praktijksituaties. De docenten zijn zelf actief in het werkveld van marketing. U merkt direct dat zij uitstekende kennis van zaken hebben. Zij geven u extra inzicht dat zij hebben opgedaan uit eigen werkzaamheden. Bovendien leert u de nieuwe kennis direct in de praktijk toe te passen.

U studeert in uw Masteropleiding steeds in overzichtelijke stappen. Het programma is erg overzichtelijk opgebouwd, waarmee u focus houdt. Onze erkende opleidingen zijn dan ook goed haalbaar naast een baan. Met elke Masterclass rondt u steeds in 8 avonden of 4 dagen een onderwerp af.
U wordt tijdens de opleiding ondersteund door onze gebruiksvriendelijke en zeer professionele online leeromgeving. U vindt hier alles wat u nodig heeft tijdens uw hele studie. Met dit duidelijke overzicht heeft u altijd zicht op de bijeenkomsten en opdrachten. Hiermee wordt plannen een stuk eenvoudiger. Ook kunt u contact onderhouden met uw medestudenten en de docenten.

De opleiding is op verschillende manieren te volgen. U kunt kiezen uit een dagvariant van 1 dag per 2 weken of een avondvariant van 1 avond per week. Wilt u liever zonder bijeenkomsten studeren of met meer flexibiliteit? Deze opleiding kunt u ook grotendeels online volgen, bijvoorbeeld thuis of op uw werk.

Toelatingsvoorwaarden

U kunt deze Master volgen als u een HBO Bachelor- of academische opleiding heeft afgerond, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Indien u niet in het bezit bent van een diploma om te worden toegelaten, maar wel uitgebreide ervaring heeft opgedaan en de kwaliteiten bezit die nodig zijn voor een Masteropleiding, dan kunt u ook instromen met een 21+ toets. Zie Toelichting Master voor meer informatie.

Online leeromgeving

We maken gebruik van de meest actuele literatuur en beschikken over een zeer moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u nodig heeft, met daarin de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie.


Studieprogramma

Fase 1 Kernprogramma

 • Masterclass Strategisch Marketingmanagement 6 EC
 • Masterclass Online Marketing 6 EC
 • Masterclass Branding en Communicatiestrategie 6 EC
 • Masterclass Customer Insight & Marketing Intelligence 6 EC
 • Integrale opdracht 5 EC

Fase 2 Topprogramma

 • Masterclass Business Intelligence & Big Data 6 EC
 • Masterclass New Product Development & Innovatie 6 EC
 • Keuzemasterclass* 6 EC

Afstuderen 13 EC

* Keuzemasterclass

 • Masterclass Business Development
 • Masterclass Digitale Communicatie
 • Masterclass Social Media
 • Masterclass Productmanagement
 • Masterclass Strategisch Sales- en Accountmanagement
 • Masterclass Persoonlijk Leiderschap
 • Masterclass Financieel Management
 • Masterclass E-commerce
 • Masterclass Strategisch Management

Erkend getuigschrift

Als u alles met succes heeft afgerond, ontvangt u het officiële Mastergetuigschrift ‘Master in Marketingmanagement’ van onze businesspartner NCOI University of Business Studies. U mag zich dan Master in Marketingmanagement noemen en de graad MMM (Master in Marketing Management) voeren. Deze opleiding is officieel geaccrediteerd door de NVAO en voldoet daarmee aan alle strenge eisen die gelden voor Masteropleidingen. De programma’s van NCOI worden voortdurend geactualiseerd en staan onder toezicht van een onafhankelijke academic board. NCOI is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs op basis van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). Daarmee ontvangt u van NCOI een officieel internationaal erkend getuigschrift met hoge waarde op de arbeidsmarkt.


Studeren op afstand

Zie e-Connect voor meer informatie.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startmaand Variant Dag Locatie
N.v.t. E-learning N.v.t. E-learning
Startmaand Variant Dag Locatie
April 2018 Avond Maandag Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
April 2018 Avond Maandag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
April 2018 Avond Maandag Zwolle
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Avond Dinsdag Arnhem
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Avond Dinsdag Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Avond Woensdag Eindhoven
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Donderdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Arnhem
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Eindhoven
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Groningen
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Maastricht
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Dag Vrijdag Zwolle
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Zaterdag Zaterdag Amsterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Zaterdag Zaterdag Eindhoven
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Zaterdag Zaterdag Rotterdam
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Zaterdag Zaterdag Utrecht
Startmaand Variant Dag Locatie
Mei 2018 Zaterdag Zaterdag Zwolle

Kosten

Studiekosten: inschrijfgeld € 150,-
Studiekosten: cursusgeld € 13.900,-
Studiekosten: Project-, en scriptiebegeleiding en diplomering € 2.890,-
Studiekosten: locatiekosten € 886,-
Overige kosten: studiemateriaal € 1.750,-
Overige kosten: arrangementen (Food & Beverage) € 733,-
Overige kosten: reprorechten € 15,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 20.324,-

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Opleiding Master in Marketingmanagement (MMM)


Niveau
Masteropleiding
Studiebelasting
24 maanden
Opleidings­variant
Avond, Dag, Zaterdag en E-learning
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.