Learning Agility Scan®

Versterk uw talent - 2 dagen


Niveau
Training
Vakgebieden

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

De wereld waarin u werkt wordt steeds complexer. Veranderingen in uw organisatie zijn aan de orde van de dag, de inhoud van functies en rollen verandert steeds sneller. Dat stelt hoge eisen aan uw aanpassingsvermogen. Vindt u veranderingen lastig en wilt u hier beter mee omgaan? In deze boeiende training leert u hoe u snel en flexibel inspeelt op veranderingen. U krijgt inzicht in uw aanpassingsvermogen en hoe u dat kunt vergroten. U leert creatieve manieren om om te gaan met veranderingen. Daarmee blijft u zelfverzekerd en effectief werken in een veranderende wereld.

Uw resultaat

 • U heeft inzicht in uw wendbaarheid met behulp van de Learning Agility Scan®
 • U versterkt uw creativiteit en flexibiliteit om goed om te gaan met veranderingen
 • U weet hoe u meer rendement uit uw talenten kunt halen
 • U kunt effectief reageren op veranderingen in uw omgeving

Doelgroep

Deze innovatieve training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die effectief wil inspelen op veranderingen om ook in de toekomst succesvol te zijn. De training is geschikt voor zowel leidinggevenden als niet-leidinggevenden.

Aanpak

Met de persoonlijke aanpak van deze training brengt u in kaart hoe u inspeelt op veranderingen. U maakt van tevoren de Learning Agility Scan®. Samen met de trainer bekijkt u de uitslag. Daarna gaat u met praktische oefeningen aan de slag om uw wendbaarheid te vergroten. U versterkt uw creativiteit en flexibiliteit om goed om te gaan met veranderingen en leert om de focus te behouden. Zo reageert u effectief op veranderingen in uw omgeving.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Persoonlijke intake

 • Persoonlijke leerdoelen
 • Uw ontwikkelvraag

Zelfinzicht

 • Zelfanalyse op basis van de Learning Agility Scan®
 • De 5 dimensies
 • Versterken van uw talenten
 • Bepalen van concrete ontwikkelstappen

Omgaan met veranderingen

 • Vergroten van nieuwsgierigheid
 • Creativiteit van oplossingen
 • Omgang met andere mensen
 • Focus behouden

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat ‘Learning Agility Scan®’.


Duur

De training Learning Agility Scan® duurt 2 dagen. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden


Kostenoverzicht

Trainingskosten: € 1.190,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Training Learning Agility Scan®


Niveau
Training
Vakgebieden


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren