Training Internetstrategie

Ontwikkel een strategisch beleid voor uw online activiteiten - 3 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Opleidings­variant
Dag

Internet is van grote strategische waarde voor uw organisatie. Als verantwoordelijke voor online activiteiten bent u zich daarvan terdege bewust. In deze training van LECTRIC leert u met de juiste strategie, voor zowel de korte als de lange termijn, het succes van uw online activiteiten en website vergroten. De doelstellingen van uw organisatie worden meetbaar en u weet welke doelgroep u op welke manier moet bedienen. In deze boeiende, praktijkgerichte training ontwikkelt u een strategisch beleid voor uw online activiteiten en weet u deze effectief te implementeren.

Uw resultaat

Na afloop van deze training weet u hoe u uw eigen organisatie op weg helpt met een doelgericht, effectief strategisch beleid.

Doelgroep

U bent als internetmanager, webmanager of marketing- of communicatiemanager eindverantwoordelijk voor de website en u wilt een strategisch beleid uitstippelen en uitvoeren voor uw online activiteiten.

Aanpak

De praktijk staat in de training centraal. Met andere woorden: uw eigen werkomgeving. Alles wat u leert, kunt u daarin direct concreet toepassen. Dat maakt deze training extra aantrekkelijk. U doet relevante theoretische kennis op. Bijvoorbeeld over internet als marketing-, communicatie- en procesmedium, de strategische waarde van uw website en het maken van strategische keuzes. Daarmee gaat u met uw docent en medestudenten aan de slag. Gaandeweg groeit een strategisch plan, dat u in uw eigen praktijk kunt uitrollen. In de training maakt u gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een zeer geavanceerde online leeromgeving tot uw beschikking.

Duur

De training Internetstrategie duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Strategie

 • Internet als marketing-, communicatie- en procesmedium
 • Visie, missie en strategie
 • Strategisch proces
 • Ambities, doelstellingen en doelgroepen
 • Interne en externe analyse en SWOT-analyse
 • Strategische keuzen: kort, middellang en lang

Implementatie en organisatie

 • Operationele en organisatorische gevolgen
 • Implementatie en projectplan
 • Return on investment en internet scorecard
 • Meetinstrumenten, doelstellingen en KPI's
 • Basiselementen succesvol online plan

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat 'Internetstrategie'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
11-04-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
11-04-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
11-04-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
11-04-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
07-06-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
07-06-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
07-06-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
07-06-2017 Dag Woensdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 1485,00
Trainingsmateriaal € 75,00
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 75,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1723,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft de training Internetstrategie een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Internetstrategie


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.