Interaction Design voor Marketeers

Leer in praktische training gebruikersgerichte websites ontwerpen - 3 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs
Volg deze training samen en ontvang beiden 50% korting! Schrijf je nu allebei in met kortingscode DUBBELDEAL. De actie loopt tot 30 april.

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Wilt u weten hoe u een effectieve en gebruiksvriendelijke website kunt ontwerpen? Dan weet u hoe belangrijk een goed interactieontwerp is. Bij interaction design staan de motivatie en het gedrag van de gebruiker centraal om tot een optimaal ontwerp te komen. U richt zich hierbij op interactieve applicaties, zoals websites en mobiele websites. Hierbij staat het ‘user centered design’, ofwel gebruikersgericht ontwerpen, centraal.

Uw resultaat

 • U kent de nieuwe trends in interfaceontwerp op web en mobiel
 • U ontwerpt met succes gebruikersgerichte apps en websites
 • U ontwerpt gebruikersgerichte apps
 • U brengt gebruikers in kaart met behulp van persona’s, customer journey en user stories

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met het ontwerpen of inrichten van websites, zoals interaction designers, grafisch vormgevers, webdesigners, marketeers of dtp’ers.

Aanpak

De training is sterk praktijkgericht opgezet. Onder begeleiding van enthousiaste topdocenten gaat u concreet aan de slag met onderwerpen die relevant zijn voor uw functie en organisatie. Denk daarbij aan adaptive en responsive design, moodboards en informatiearchitectuur. De nieuwe inzichten past u direct toe in uw werk. U maakt in de training gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u toegang tot onze online leeromgeving.

Professionals

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Interaction Design voor Marketeers een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 18 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Trends in interaction design

 • Devices
 • Adaptive en responsive design
 • Heuristieken, checklists en styleguides

Het ontwerpproces

 • Van concept en strategie naar schermontwerp
 • Briefings opstellen en halen
 • Rapid prototyping en testen van ontwerp

Persona’s

 • Persona’s en customer journey
 • Moodboards
 • Wireframes

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Interaction Design’ voor Marketeers.


Duur

De training Interaction Design voor Marketeers duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
11-05-2018 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
11-05-2018 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
11-05-2018 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
11-05-2018 Dag Vrijdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
11-05-2018 Dag Vrijdag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2018 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2018 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2018 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2018 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
06-06-2018 Dag Woensdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 1.485,-
Trainingsmateriaal € 75,-
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 75,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.723,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Interaction Design een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Gemiddelde beoordeling op basis van 1 ervaring

9
Interaction Design voor Marketeers
9 10

"De training was erg inspireren door de enthousiaste trainer en de afwisseling van theorie en praktijk. Door de praktische opdrachten die je moest doen en de feedback die je erop kreeg ging het geleerde echt leven."

Training Interaction Design voor Marketeers


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.