Training Interaction Design

Leer in praktische training gebruikersgerichte websites ontwerpen - 3 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Opleidings­variant
Dag

Een goed interactieontwerp is dé sleutel tot een effectieve en gebruiksvriendelijke website. Vanuit de rol van interaction designer stelt u de motivaties en het gedrag van de gebruiker centraal om tot een optimaal ontwerp te komen. Reden genoeg om hier serieus aandacht aan te schenken in de vorm van deze praktische training van LECTRIC. U richt zich hierin op het ontwerpen van interactieve applicaties, zoals websites en mobiele websites. De kapstok hiervoor is 'user centered design', ofwel gebruikersgericht ontwerpen.

Uw resultaat

Na afloop van deze training heeft u de kennis en vaardigheden in huis om voor uw eigen organisatie met succes gebruikersgerichte (mobiele) websites te ontwerpen.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met het ontwerpen of inrichten van websites, zoals interaction designers, grafisch vormgevers, webdesigners, marketeers of dtp'ers.

Aanpak

De training is sterk praktijkgericht opgezet. Onder begeleiding van enthousiaste topdocenten gaat u concreet aan de slag met onderwerpen die relevant zijn voor uw functie en organisatie. Denk daarbij aan adaptive en responsive design, moodboards en informatie-architectuur. De nieuwe inzichten past u direct toe in uw werk. U maakt in de training gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een zeer geavanceerde online leeromgeving tot uw beschikking.

Duur

De training Interaction Design duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Trends in interaction design

  • Trends en ontwikkelingen binnen interaction design
  • Adaptive en responsive design
  • Inspelen op trends

Persona's

  • Karakteristieken, profielen en persona's
  • Moodboards
  • Prototyping en testen

Designstructuur

  • Functionele eisen
  • Informatie-architectuur
  • Wireframes

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat 'Interaction Design'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
01-06-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
01-06-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
01-06-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
01-06-2017 Dag Donderdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 1485,00
Trainingsmateriaal € 75,00
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 75,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1723,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Interaction Design een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Interaction Design


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.