Training InDesign Basis

Gedegen basiskennis in praktische training - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag

Deze training is de ideale start voor de grafisch vormgever, dtp'er of marketeer die gedegen basiskennis wil van InDesign CC of InDesign CS6. U maakt kennis met de werkruimte van InDesign, instellen van voorkeuren, navigeren en beoordelen van documenten, nieuwe documenten maken, plaatsen van tekst en afbeeldingen, werken met objecten, stramienpagina's, lagen, tekstkaders verbinden, tekst formatteren en werken met tekststijlen, kleurelementen, preflight en exporteren naar pdf. Deze training wordt uitgevoerd in samenwerking met Computrain, businesspartner van LECTRIC.

Uw resultaat

Na afloop van deze training bent u bekend met de basisprincipes van InDesign. U weet bijvoorbeeld hoe u visitekaartjes maakt. Ook bent u thuis in het opmaken van pagina's voor een magazine, zowel met tekst als met afbeeldingen.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor iedereen die een start maakt als dtp'er, zoals vormgevers, marketing- en communicatiemedewerkers, illustratoren. Heeft u al veel ervaring met InDesign CS5, dan kunt u direct starten met de training InDesign Advanced.

Aanpak

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. U gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor u de leerstof optimaal kunt verwerken. U kunt kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. In het studiemateriaal zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 30-70. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van Adobe InDesign CC. Werkt u met InDesign CS6 of een eerdere versie, dan is deze training ook zeer geschikt voor u.

Duur

De training InDesign Basis duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Starten met InDesign
  • Nieuwe documenten opzetten
  • Lagen
  • Kleur
  • Een visitekaartje maken
  • Fonts
  • Pagina's voor een magazine opmaken (tekst)
  • Pagina's voor een magazine opmaken (afbeeldingen)
  • Afdrukken en exporteren

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'InDesign Basis'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
16-03-2017 Dag Donderdag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
16-05-2017 Dag Dinsdag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
18-07-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
18-07-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
18-07-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
18-07-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
18-07-2017 Dag Dinsdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 691,00
Trainingsmateriaal € 50,00
Locatiekosten € 59,00
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 50,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 850,00

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van desktoppublishing. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training InDesign Basis een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training InDesign Basis


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.