Training InDesign Advanced

De finesses van InDesign in praktische training - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag

Bent u grafisch vormgever, dtp'er of marketeer en wilt u uw kennis van InDesign CS6 of InDesign CC nog verder uitdiepen? Dan is deze training zeer aan te bevelen. U leert werken met lange documenten, inhoudsopgave en index, kruisverwijzingen, kleurmanagement, drukwerktechnische zaken instellen en controleren, elektronische publicaties en interactiviteit, pdf-formulieren maken binnen InDesign, export naar web (XHTML) en Digital Editions (zoals de iPad), XML importeren en exporteren. Deze training wordt uitgevoerd in samenwerking met Computrain, businesspartner van LECTRIC.

Uw resultaat

Na afloop van deze training kunt u gemakkelijk uit de voeten met de technische en grafische mogelijkheden van InDesign. Daar heeft u op uw werk meteen profijt van.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor degenen die zich met name in de technische kant van InDesign willen ontwikkelen, zoals dtp'ers, vormgevers, uitgevers en marketing- en communicatiemedewerkers. De training is grafisch-technisch van aard. Heeft u al veel ervaring met InDesign CS5, dan kunt u direct met deze training beginnen.

Aanpak

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk.
U gaat aan de slag met verschillende oefeningen waardoor u de leerstof optimaal kunt verwerken. U kunt kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. In het studiemateriaal zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 30-70. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van Adobe InDesign CC. Werkt u met InDesign CS6 of een eerdere versie, dan is deze training ook zeer geschikt voor u.

Duur

De training InDesign Advanced duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • InDesign instellen
  • Alinea- en tekenstijlen
  • Geneste stijlen en Grep-stijlen
  • Tabellen opmaken
  • Objectstijlen
  • Grote documenten
  • Zoeken/wijzigen
  • Afbeeldingen

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'InDesign Advanced'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2017 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2017 Dag Woensdag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
26-07-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
26-07-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
26-07-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
26-07-2017 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
26-07-2017 Dag Woensdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 791,00
Trainingsmateriaal € 50,00
Locatiekosten € 59,00
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 50,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 950,00

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van desktoppublishing. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training InDesign Advanced een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training InDesign Advanced


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.