InDesign Advanced

Leer de finesses van InDesign in deze praktische training - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Bent u grafisch vormgever, dtp’er of marketeer en wilt u uw kennis van InDesign CS6 of InDesign CC nog verder uitdiepen? Dan is deze training zeer aan te bevelen. U leert werken met lange documenten, inhoudsopgave en index, kruisverwijzingen, kleurmanagement, drukwerktechnische zaken instellen en controleren, elektronische publicaties en interactiviteit, pdf-formulieren maken binnen InDesign, export naar web (XHTML) en Digital Editions (zoals de iPad), XML importeren en exporteren. Deze training wordt uitgevoerd in samenwerking met Computrain, businesspartner van LECTRIC.

Uw resultaat

  • U kunt uit de voeten met de technische mogelijkheden van InDesign
  • U kunt gebruikmaken van de grafische mogelijkheden van InDesign

Adobe Authorised Training Center

Computrain is een officieel door Adobe erkend Training Center (AATC). De training wordt dan ook verzorgd door Adobe-gecertificeerde docenten.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor degenen die zich met name in de technische kant van InDesign willen ontwikkelen, zoals dtp’ers, vormgevers, uitgevers en marketing- en communicatiemedewerkers. De training is grafisch-technisch van aard. Heeft u al veel ervaring met InDesign CS5, dan kunt u direct met deze training beginnen.

Aanpak

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt toepassen in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. U gaat aan de slag met verschillende oefeningen. U kunt kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 30-70. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van Adobe InDesign CC. Werkt u met InDesign CS6 of een eerdere versie, dan is deze training ook zeer geschikt voor u.

Voorkennis

U dient enige werkervaring te hebben met InDesign CS5 of InDesign CS6. Om u goed voor te bereiden kunt u de training InDesign Basis volgen.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • InDesign instellen
  • Alinea- en tekenstijlen
  • Geneste stijlen en Grep-stijlen
  • Tabellen opmaken
  • Objectstijlen
  • Grote documenten
  • Zoeken/wijzigen
  • Afbeeldingen

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat ‘InDesign Advanced’.

Deze training is een goede voorbereiding op het examen Adobe Certified Expert (ACE): InDesign. U kunt zich apart inschrijven voor dit examen.


Duur

De training InDesign Advanced duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden


Kosten

Trainingskosten € 791,-
Trainingsmateriaal € 50,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Locatiekosten € 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 950,-

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van desktoppublishing. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training InDesign Advanced een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training InDesign Advanced


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren