Training Illustrator Advanced

Praktijkgerichte vervolgtraining Illustrator - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag

Deze training is het vervolg op de training Illustrator Basis en is bedoeld voor bijvoorbeeld de grafisch vormgever, illustrator, animator of marketeer die zijn basiskennis van Illustrator CC of CS6 wil uitdiepen. De onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het tekenen in perspectief, pixelbeelden vectoriseren, patronen maken, geavanceerde typografie en vectorafbeeldingen opslaan voor het web. Daarnaast komen drukwerkspecifieke onderwerpen aan bod zoals het afdrukken van verlopen en transparantie en overdruk. Deze training wordt uitgevoerd in samenwerking met Computrain, businesspartner van LECTRIC.

Uw resultaat

Na afloop van deze training bent u nog meer bekend met de Illustrator-mogelijkheden. U kunt onder meer effectief aan de slag met kleurverlopen, symbolen en patronen.

Doelgroep

De training is speciaal ontwikkeld voor degenen die vectorillustraties moeten maken of bewerken, zoals grafisch en webdesigners, illustratoren, animatoren (bijvoorbeeld Flash-animaties), architecten, marketing- en communicatiemedewerkers. Heeft u al veel ervaring met Illustrator CS5, dan kunt u direct starten met deze training.

Aanpak

Het gedegen programma van deze klassikale training is erop gericht dat u het geleerde direct kunt gebruiken in uw praktijksituatie. De zeer ervaren en gecertificeerde trainer behandelt de theorie en laat met diverse demonstraties zien hoe deze is toe te passen in de praktijk. U doet verschillende oefeningen waardoor een optimale verwerking van de leerstof wordt bewerkstelligd. In de training kunt u kiezen of u met de Nederlandse of Engelse versie van het programma wilt werken. In het studiemateriaal zijn zowel de Nederlandse als Engelse menuopdrachten opgenomen. De verhouding theorie en praktijk is ongeveer 30-70. Tijdens de training wordt gebruikgemaakt van Adobe Illustrator CC. Werkt u met Illustrator CS6 of een eerdere versie, dan is deze training ook zeer geschikt voor u.

Duur

De training Illustrator Advanced duurt 2 dagen, deze dagen zijn aaneengesloten. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Vectoriseren
 • Transformeren en uitlijnen
 • Samengestelde paden en de Pathfinder
 • Vormgeving en afbeeldingsstijlen
 • Doe meer met kleur
 • Kleurverlopen
 • Symbolen
 • Penselen
 • Patronen
 • De gereedschappen
 • Toetsencombinaties

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'Illustrator Advanced'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
28-03-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
28-03-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
28-03-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
28-03-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
28-03-2017 Dag Dinsdag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
29-06-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
29-06-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
29-06-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
29-06-2017 Dag Donderdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
29-06-2017 Dag Donderdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 791,00
Trainingsmateriaal € 50,00
Locatiekosten € 59,00
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 50,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 950,00

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van desktoppublishing. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Illustrator Advanced een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Illustrator Advanced


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.