Opleiding HBO Mobile en Social Media

Vakkundig sturing geven aan social-mediabeleid - 3 maanden


Niveau
HBO-opleidingen
Vakgebieden

Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn: social media hebben in hoog tempo de wereld veroverd. In deze boeiende opleiding wordt de impact hiervan op verschillende werkgebieden besproken. Wilt u zich verdiepen in het vak­gebied van mobile en social media en de betekenis hiervan voor uw organisatie? Dan is deze opleiding een uitstekende keuze. U leert planmatig om te gaan met en sturing te geven aan het social-mediabeleid van uw organisatie.

Doelgroep

U wilt uw kennis en kwaliteiten op het gebied van mobile en social media vergroten. Bent u (online) marketeer, communicatieprofessional of verantwoordelijk voor social media binnen uw organisatie, dan is dit programma zeer interessant voor u.

Doel en opzet

U besteedt tijdens de opleiding diepgaand aandacht aan alle facetten van social media en de relevantie hiervan voor de verschillende onder­delen van een bedrijf. U krijgt inzicht in de ontwikkelingen binnen social media en leert te anticiperen op veranderingen. Ook organisatorische consequenties van social media en het delen van content komen aan bod. De opleiding is zeer praktijkgericht en wordt verzorgd door ­specialisten uit dit moderne vakgebied. Dat maakt deze opleiding extra aantrekkelijk.

Vooropleiding

U hoeft niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen. Dit programma wordt verzorgd op HBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting 

U kunt rekening houden met een voorbereidingstijd van ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Vrijstellingen 

Deze praktijkgerichte opleiding wordt verzorgd op HBO-niveau in samenwerking met onze businesspartner Hogeschool NCOI. U kunt vanuit dit programma verder studeren naar diverse HBO Bachelor­opleidingen van NCOI, waar deze module ook deel van uitmaakt. Indien u wordt toegelaten, ontvangt u gegarandeerd vrijstelling. 


Studieprogramma

In deze zeer actuele opleiding wordt ­aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

Social-mediatrends

 • Trends en ontwikkelingen in social media
 • Marketing van producten en diensten via social media
 • Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram en Pinterest

Social-mediamanagement

 • Activeren social-mediaomgeving
 • Pr en reputatiemanagement via social media (webcare)

Social media binnen de organisatie

 • Social media monitoring tools
 • Responsive websites
 • Organisatorische consequenties

Mobile in marketing

 • Trends en ontwikkelingen in mobile
 • Mobile marketingcampagnes
 • Social media en mobile marketing

Diploma

Deze opleiding wordt afgerond met een praktijk­gerichte opdracht. Indien u deze opdracht met een voldoende afsluit, ontvangt u het diploma ‘HBO Mobile en Social Media’.


Opleidingsvarianten

Deze opleiding duurt 3 maanden. De opleiding wordt in zowel een 
dag- als een avondvariant aangeboden. De dagopleiding heeft 3 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding heeft 6 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur. U kunt deze opleiding ook op afstand volgen op basis van e-Learning.

Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden


Kostenoverzicht

Inschrijfgeld:     € 100,-
Cursusgeld:     € 1.090,-
Studiemateriaal:     € 125.-
Examenkosten:     € 195,- 
Arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.
U kunt deze opleiding ook in 3 termijnen betalen. Hiervoor wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. Opleiding HBO Mobile en Social Media


Niveau
HBO-opleidingen
Vakgebieden


Jubileumactie

Onze website maakt gebruik van cookies.