HBO Bachelorprogramma E-business, Marketing & Communication (E-BMC), specialisatie E-Commerce

Specialisatie E-commerce


Niveau
HBO Bachelor
Vakgebieden

Wilt u zich verdiepen in de consequenties van e-commerce binnen uw organisatie? Dan is het HBO Bachelorprogramma E-business, Marketing & Communication (E-BMC) met specialisatie E-commerce van onze businesspartner Hogeschool NCOI, een uitstekende keuze. Dit programma is bijzonder actueel. Er is veel aandacht voor online communicatie en het waarmaken van de verwachtingen van de consument.

Doelgroep

U wilt op HBO-niveau kennis opdoen op het gebied van e-business en e-commerce.

Doel en opzet

De opleiding bestaat uit 3 fases. In fase 1 krijgt u inzicht in de wijze waarop klanten zich oriënteren en de manier waarop organisaties hier online op in kunnen spelen. Fase 2 biedt een verdiepingsprogramma op het gebied van e-business. In fase 3 specialiseert u zich door middel van de modules E-commerce, Conversieoptimalisatie en E-fulfilment en volgt u een module op het gebied van e-businessstrategie.
De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten en trainers, die zelf actief zijn in de praktijk. U zult merken dat zij een ideaal klankbord voor u vormen. Zo kunt u praktijksituaties aan hen voorleggen en overleggen over mogelijke oplossingen of benaderingen.

Studeren zonder passende baan

Onze opleidingen zijn zeer praktijkgericht. Heeft u geen (passende) baan, dan kunt u toch deelnemen aan deze opleiding. In die situatie past u de praktijkopdrachten toe op actuele en algemene praktijksituaties. U loopt een halfjaar stage. Dat kan aan het eind van uw studie, waarbij u dit combineert met uw afstuderen. Als u eerder stage wilt lopen, is dat ook mogelijk. Met een passende baan in het werkveld is een stage niet meer nodig. U kunt uw opleidingskosten volledig aftrekken van uw belastbaar inkomen bij uw belastingaangifte.

Toelatingsvoorwaarden

U kunt deelnemen aan deze HBO Bacheloropleiding met een diploma HAVO, VWO of volledig MBO. Heeft u dit niet en bent u minimaal 21 jaar? Dan kunt u instromen door deel te nemen aan de 21+ regeling van Hogeschool NCOI. Zie Toelichting HBO voor meer informatie.

Praktische informatie en kosten

Zie Praktische informatie voor meer informatie.

Studeren op afstand

Zie e-Learning voor meer informatie.

Online leeromgeving

Wij maken altijd gebruik van de meest actuele literatuur. Tijdens de opleiding heeft u toegang tot onze zeer moderne online leeromgeving.


Studieprogramma 240 EC

Fase 1

 • Marketingmanagement [MO] 8 EC
 • Online marketing [MO] 8 EC
 • Management en organisatie [SE] 8 EC
 • Webdesign [MO] 8 EC
 • User experience design [MO] 8 EC
 • E-business management [MO] 8 EC
 • Eindopdracht [PF] 6 EC
 • Praktijkprogramma [PF] 6 EC

Fase 2

 • Internetstrategie [MO] 8 EC
 • Big data [MO] 8 EC
 • Klantcontactstrategie [MO] 8 EC
 • Logistiek en supply chain management [MO] 8 EC
 • Internetrecht en veiligheid [MO] 8 EC
 • Crossmediale communicatie [SE] 8 EC
 • Eindopdracht [PF] 6 EC
 • Praktijkprogramma [PF] 6 EC

Fase 3

 • E-commerce [MO] 8 EC
 • Conversieoptimalisatie [MO] 8 EC
 • E-fulfilment [MO] 8 EC
 • E-business strategie [MO] 12 EC
 • Adviesvaardigheden [MO] 12 EC
 • Praktijkprogramma [PF] 12 EC

Examens

Uw examens bestaan uit schriftelijke examens [SE], moduleopdrachten [MO] en een praktijkportfolio [PF]. In het studieprogramma ziet u hoe u ieder onderdeel afrondt. Uiteraard houden wij u hierover op de hoogte tijdens uw opleiding.

Getuigschrift

Dit Bachelorprogramma is ontwikkeld onder het toeziend oog van een onafhankelijke werkveldcommissie. Het wordt verzorgd door onze businesspartner Hogeschool NCOI. Na een positief besluit van de NVAO behaalt u met dit programma het officiële Bachelorgetuigschrift 'HBO Bachelor E-business, Marketing & Communication (E-BMC)', met als specialisatie E-commerce. U mag dan de internationaal erkende graad Bachelor voeren. Kijk op onze website voor de actuele status.


Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden


Kostenoverzicht Ineens Per jaar
(in 3 termijnen)
Per kwartaal
(in 12 termijnen)
Per maand
(in 36 termijnen) (alleen voor particulieren)
Dossiervorming (eenmalig) € 200,- niet mogelijk niet mogelijk niet mogelijk
Cursusgeld € 7.990,- € 2.876,40 € 719,10 € 239,70
Examenkosten € 2.760,- € 993,60 € 248,40 € 82,80
Competentieontwikkelprogramma (stage)
en projectbegeleiding
€ 1.980,- € 712,80 € 178,20 € 59,40
Afstuderen € 1.185,- € 426,60 € 106,65 € 35,55
Diplomering € 450,- € 162,- € 40,50 € 13,50
Studiemateriaal € 1.790,- € 644,40 € 161,10 € 53,70
Arrangementskosten Zie onderstaande toelichting
Voor betaling in termijnen wordt een opslag van 8% in rekening gebracht.
 

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Opleiding HBO Bachelorprogramma E-business, Marketing & Communication (E-BMC), specialisatie E-Commerce


Niveau
HBO Bachelor
Vakgebieden


Jubileumactie

Onze website maakt gebruik van cookies.