Google Analytics (Gevorderd)


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Opleidings­variant
Dag

U gebruikt Google Analytics regelmatig en weet wat bezoekers op uw website doen. Maar wilt u meer halen uit het meest gebruikte webanalytics-pakket? Dan is deze training Google Analytics (Gevorderd) een uitstekende keuze. De training gaat dieper in op de mogelijkheden van onder andere geavanceerde rapportages, koppeling met AdWords en key performance indicators (KPI's). Universal Analytics wordt behandeld en bovendien krijgt u ruimte voor uw specifieke vragen over Google Analytics.

Uw resultaat

Na afloop van de training weet u onder meer hoe u uw doelen correct instelt en komt u tot betere rapportages. De data van KPI's kunt u vertalen naar geavanceerde rapportages en u bent bekend met de flexibiliteit en mogelijkheden van een custom dashboard. Ook weet u hoe u uw rapportages moet interpreteren en vertalen naar verbeteracties voor uw website en campagnes.

Doelgroep

Deze training richt zich op ervaren Google Analytics-gebruikers. Heeft u weinig of geen ervaring met Google Analytics? Kijk dan bij de training Google Analytics.

Aanpak

Deze training is erop gericht uw basiskennis van Google Analytics uit te breiden. Zo kunt u nog meer uit het webanalytics-pakket halen. Tijdens de training heeft u een zeer geavanceerde online leeromgeving ter beschikking. Hierin vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving van LECTRIC kunt u ook communiceren met uw medestudenten en trainer.

Duur

De training Google Analytics (Gevorderd) duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Tracking van websites, mobile devices, gameconsoles en infokiosks
 • Meerdere domeinen bijhouden
 • Praktische configuratie-opties voor organische zoekbronnen
 • Verwerking van sessie- en campagne time-outs
 • Verwijzingsuitsluitingen en uitsluitingen van zoektermen
 • Aangepaste dimensies en relevante statistieken
 • Demografische rapporten en remarketinglijsten
 • Event tracking
 • Cross domain tracking
 • E-commerce tracking analytics
 • Geoptimaliseerde e-commerce met Universal Analytics
 • Data van KPI's meten, interpreteren en analyseren
 • Aangepaste rapportages

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'Google Analytics (Gevorderd)'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
20-04-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
20-04-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
20-04-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
20-04-2017 Dag Donderdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
20-06-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
20-06-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
20-06-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
20-06-2017 Dag Dinsdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 575,00
Trainingsmateriaal € 25,00
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 25,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Google Analytics (Gevorderd)


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.