Google AdWords

Meer relevante websitebezoekers na korte training - 1 dag


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs
Volg deze training samen en ontvang beiden 50% korting! Schrijf je nu allebei in met kortingscode DUBBELDEAL. De actie loopt tot 30 april.

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Wilt u meer bezoekers genereren voor uw website? En sterke, doelgerichte AdWords-campagnes opzetten? Maar weet u niet hoe? In deze praktijkgerichte training maakt u effectieve AdWords-advertenties en genereert u bijbehorende zoekwoorden. Met geavanceerde strategieën voor zoekwoorden en advertentieteksten verbetert u het succes van uw Google AdWords-campagnes. Dat levert u al snel meer websitebezoekers op.

Uw resultaat

 • U kunt effectieve AdWords-advertenties bedenken
 • U kunt de juiste zoekwoorden selecteren
 • U kunt doelgerichte en succesvolle AdWords-campagnes opstellen
 • U bent in staat meer traffic op uw website te genereren

Doelgroep

U ontwikkelt en plant advertentiecampagnes voor uw organisatie en wilt meer bezoek op uw website door middel van Google AdWords. Beheert u al AdWords-campagnes? Dan past de training Google AdWords (Gevorderd) misschien beter bij u.

Aanpak

De training gaat uit van de praktijk. U krijgt in een aantrekkelijk programma actuele kennis aangereikt op het gebied van Google AdWords. Bij theorie alleen blijft het niet. U gaat concreet aan de slag met relevante onderwerpen als campagnes opzetten, zoekwoorden genereren en locatietargeting. Wat u leert, kunt u meteen in uw eigen organisatie toepassen. Zo verhoogt u het aantal bezoekers van uw site, heeft u inzicht in de prestaties van uw advertenties en houdt u de controle over uw advertentiebudget. De bijeenkomst is afwisselend en uitdagend en u krijgt de beschikking over uitstekend studiemateriaal.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 6 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Basisprincipes Google AdWords
 • Campagnes opzetten
 • Zoekwoorden genereren
 • Maken van advertenties
 • Budgetbewaking
 • Geavanceerde strategieën voor zoekwoorden en advertentieteksten
 • Inzetten locatietargeting
 • Hulpprogramma’s voor zoekwoorden, tips en rapportages

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat ‘Google AdWords’.


Duur

De training Google AdWords duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
19-03-2018 Dag Maandag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-03-2018 Dag Maandag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
19-03-2018 Dag Maandag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-03-2018 Dag Maandag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
19-03-2018 Dag Maandag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
28-05-2018 Dag Maandag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
28-05-2018 Dag Maandag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
28-05-2018 Dag Maandag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
28-05-2018 Dag Maandag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
28-05-2018 Dag Maandag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
23-07-2018 Dag Maandag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
23-07-2018 Dag Maandag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
23-07-2018 Dag Maandag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
23-07-2018 Dag Maandag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
23-07-2018 Dag Maandag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 575,-
Trainingsmateriaal € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Google AdWords een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Gemiddelde beoordeling op basis van 1 ervaring

8
Google AdWords
8 10

"Deze cursus geeft meer inzicht in de mogelijkheden van Google Adwords. Zeer geschikt voor mensen die Google Adwords uitbesteedt hebben aan een extern bureau en bijvoorbeeld een betere gesprekspartner willen worden, maar ook voor mensen zonder kennis van Google Adwords en die er graag zelf mee aan de slag willen. Trainer Wesley Plugers is een zeer ervaren docent met veel kennis. Hij geeft ook de cursus advanced. Cursus had een goed tempo en er was genoeg mogelijkheid voor vragen."

Training Google AdWords


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.