Training Google AdWords

Meer relevante websitebezoekers na korte training - 1 dag


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Opleidings­variant
Dag

De kans dat een zoekende consument stuit op uw product, dienst of organisatie wordt aanzienlijk groter met een sterke, doelgerichte AdWords-campagne. Hoe bereikt u dat? Dat leert u in deze praktijkgerichte training Google Adwords van LECTRIC, dé opleider voor online marketing en communicatie. Tijdens deze training maakt u doelgerichte AdWords-advertenties en genereert u bijbehorende zoekwoorden. Met geavanceerde strategieën voor zoekwoorden en advertentieteksten verbetert u het succes van uw Google AdWords-campagnes. Dat levert u al snel meer websitebezoekers op.

Uw resultaat

Na deze training kunt u effectieve AdWords-advertenties bedenken.

Doelgroep

U ontwikkelt en plant advertentiecampagnes voor uw organisatie en wilt meer bezoek op uw website door middel van Google AdWords. Beheert u al AdWords-campagnes? Dan past de training Google AdWords (Gevorderd) misschien beter bij u.

Aanpak

De training gaat uit van de praktijk. U krijgt in een aantrekkelijk programma actuele kennis aangereikt op het gebied van Google AdWords. Bij theorie alleen blijft het niet. U gaat concreet aan de slag met relevante onderwerpen als campagnes opzetten, zoekwoorden genereren en locatietargeting. Wat u leert, kunt u meteen in uw eigen organisatie toepassen. Zo verhoogt u het aantal bezoekers van uw site, heeft u inzicht in de prestaties van uw advertenties en houdt u de controle over uw advertentiebudget. De bijeenkomst is afwisselend en uitdagend en u krijgt de beschikking over uitstekend studiemateriaal.

Duur

De training Google AdWords duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Kansberoep

Deze opleiding komt in aanmerking voor een kansberoepsubsidie van €2.500,-. U komt in aanmerking voor de subsidie als u op dit moment staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende. Dit geldt ook indien u op dit moment werk heeft of zelfstandige bent. Voorwaarde is dat u werkzoekend bent en u wilt scholen in de richting van een kansberoep.
Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op 035 760 48 80.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden is beschikbaar via kansberoepen.nl.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Basisprincipes Google AdWords
  • Campagnes opzetten
  • Zoekwoorden genereren
  • Maken van advertenties
  • Budgetbewaking
  • Google+
  • Geavanceerde strategieën voor zoekwoorden en advertentieteksten
  • Inzetten locatietargeting
  • Hulpprogramma's voor zoekwoorden, tips en rapportages

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'Google AdWords'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
20-03-2017 Dag Maandag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
20-03-2017 Dag Maandag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
20-03-2017 Dag Maandag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
20-03-2017 Dag Maandag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
29-05-2017 Dag Maandag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
29-05-2017 Dag Maandag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
29-05-2017 Dag Maandag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
29-05-2017 Dag Maandag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
24-07-2017 Dag Maandag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
24-07-2017 Dag Maandag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
24-07-2017 Dag Maandag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
24-07-2017 Dag Maandag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 575,00
Trainingsmateriaal € 25,00
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 25,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Google AdWords een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Google AdWords


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.