Effectief Beïnvloeden

Krijg inzicht in uw persoonlijke beïnvloedingsstijl - 2 dagen


Niveau
Training
Vakgebieden

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Hoe kunt u met eigen gedrag de ander beïnvloeden zonder dat het de relatie schaadt? Wanneer wordt beïnvloeden manipuleren? Tot waar reikt uw invloed en waar ligt de grens? De training Effectief Beïnvloeden geeft u de antwoorden op deze vragen! Met deze training leert u van de beste en meest ervaren trainers van Nederland hoe u mensen effectiever kunt beïnvloeden.

Uw resultaat

 • U heeft meer tools om mensen mee te krijgen en om te gaan met situaties waar u graag uw invloed vergroot
 • U heeft inzicht in uw persoonlijke beïnvloedingsstijl
 • U geeft sturing aan (lastige) gesprekken
 • U kent de kwaliteiten en valkuilen van uw stijl
 • U houdt de regie in een gesprek

Doelgroep

De training Effectief Beïnvloeden is geschikt voor iedereen die zijn omgeving op een zo positief mogelijke manier wil beïnvloeden. Wij adviseren dat u een training op het gebied van gespreksvaardigheden heeft gevolgd, zodat u een optimaal resultaat uit deze training kunt halen.

Aanpak

De training is bijzonder interactief. Diverse werkvormen worden afgewisseld. Oefeningen, rollenspelen, discussies en relevante theorie op het gebied van effectief beïnvloeden komen aan de orde. U leert om uw stijl aan de ander aan te passen, waardoor u de ander effectief kunt beïnvloeden. Tijdens de training heeft de trainer oog voor uw persoonlijke leerdoelen. Door de kleine groepen heeft hij de mogelijkheid om op uw persoonlijke situatie in te gaan.


Programma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Persoonlijke intake

 • Persoonlijke leerdoelen
 • Uw ontwikkelvraag

Inzicht in eigen stijl

 • Wat is uw persoonlijke beïnvloedingsstrategie en denkstijl?
 • Inzicht in en vergroten van uw cirkel van invloed

Macht, aansluiten en sturen

 • Welke machtsbronnen kunt u activeren?
 • De kunst van het afstemmen: aansluiten op de denkstijl van uw gesprekspartner
 • Sturen met stijl

Positieve invloed uitoefenen

 • Positief invloed uitoefenen door effectieve communicatie
 • Omgaan met ‘lastige’ mensen

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat ‘Effectief Beïnvloeden’.


Duur

De training Effectief Beïnvloeden duurt 2 dagen. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 10 deelnemers.

Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden


Kostenoverzicht

Trainingskosten: € 1.190,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Training Effectief Beïnvloeden


Niveau
Training
Vakgebieden


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren