E-mailmarketing

Zet e-mailmarketing effectief in - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs
Volg deze training samen en ontvang beiden 50% korting! Schrijf je nu allebei in met kortingscode DUBBELDEAL. De actie loopt tot 30 april.

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

E-mailmarketing is een uitstekend instrument om via campagnes uw doelgroep gericht, persoonlijk en efficiënt aan te spreken. Bovendien zijn de resultaten van iedere mailing tot in detail meetbaar. Succesvolle e-mailmarketingcampagnes vragen om kennis over het samenstellen van goed verzorgde e-mails, het proces eromheen en de mogelijkheden. Hoe u hierin succesvol kunt zijn, leert u in deze training.

Uw resultaat

 • U kunt e-mailmarketing efficiënt en effectief inzetten
 • U verbetert uw e-mailcampagnes
 • U kunt de Key Performance Indicatoren (KPI’s) voor e-mail bepalen voor uw eigen organisatie

Doelgroep

U heeft in uw werk te maken met e-mailmarketing. U bent bijvoorbeeld marketeer, communicatiemedewerker of webredacteur.

Aanpak

In deze training leert u succesvolle nieuwsbrieven versturen en e-mailmarketing volwaardig te integreren binnen uw marketing- en communicatiemix. U leert e-mailcampagnes direct managen, optimaliseren en segmenteren. De training wordt verzorgd door ervaren trainers die zelf dagelijks in de online marketingpraktijk actief zijn. Zij zullen u zeker inspireren door hun kijk op e-mailmarketing.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 12 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

E-mailstrategie

 • Plaats van e-mailstrategie binnen de online strategie
 • Bepalen van strategie
 • Doelstellingen en KPI’s

E-maildatabasemanagement

 • Aan- en afmeldflows
 • Werven van e-mailadressen en datahygiëne
 • Doelgroepen en segmentaties bepalen
 • Wetgeving rondom opt-in en opt-out

E-mailcampagnes

 • Concept en creatie
 • Opzetten van e-mailcampagnes
 • Welke content werkt goed in de e-mail
 • Kies het juiste beeld
 • Vormen en toepassingsmogelijkheden e-mailmarketing

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘E-mailmarketing’.


Duur

De training E-mailmarketing duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
07-05-2018 Dag Maandag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
07-05-2018 Dag Maandag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
07-05-2018 Dag Maandag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
07-05-2018 Dag Maandag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
07-05-2018 Dag Maandag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 1.050,-
Trainingsmateriaal € 50,-
Locatiekosten € 59,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.209,-

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training E-mailmarketing een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet.


Training E-mailmarketing


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.