Training E-commerce

E-commerce succesvol integreren binnen uw organisatie - 3 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag

E-commerce ontwikkelt zich razend snel. Als organisatie wilt u graag meegaan in deze ontwikkeling. Welke e-commercestrategieën kunt u volgen? Hoe gaat u om met de bestaande afzetkanalen? Tijdens deze compacte training E-commerce van LECTRIC leert u op welke wijze u e-commerce succesvol kunt verbeteren of integreren in uw organisatie. Uw docent is een ervaren e-commercespecialist die zijn kennis en ervaring graag met u deelt.

Uw resultaat

U bent op de hoogte van de mogelijkheden van e-commerce en kunt dit vertalen naar concrete plannen voor uw eigen organisatie.

Doelgroep

U heeft in uw werk te maken met het invoeren van e-commerce binnen de organisatie. U bent bijvoorbeeld marketeer, sales- of communicatiemanager.

Aanpak

De praktijk vormt het uitgangspunt van deze training. U past nieuwe inzichten direct toe in praktische oefeningen. Het programma is zo opgezet dat u werk, studie en privé prima kunt combineren. U maakt in de training gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast beschikt u over een zeer geavanceerde online leeromgeving. Hierin vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving van LECTRIC kunt u ook communiceren met uw medestudenten en docent.

Duur

De training E-commerce duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Kansberoep

Deze opleiding komt in aanmerking voor een kansberoepsubsidie van €2.500,-. U komt in aanmerking voor de subsidie als u op dit moment staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende. Dit geldt ook indien u op dit moment werk heeft of zelfstandige bent. Voorwaarde is dat u werkzoekend bent en u wilt scholen in de richting van een kansberoep.
Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op 035 760 48 80.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden is beschikbaar via kansberoepen.nl.


Studieprogramma

In deze training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Trends in e-commerce

  • Trends binnen e-commerce
  • Ontwikkelingen in het marketinglandschap
  • Omgaan met een veranderende mediaomgeving

Marketing voor e-commerce

  • E-commerceplatformen
  • Online marketingtools
  • Ketenverkorting

E-commerce customermanagement

  • Webcare en klantenservice
  • Omgaan met retouren
  • E-commerce wet- en regelgeving

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat 'E-commerce'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
21-04-2017 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
21-04-2017 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
21-04-2017 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
21-04-2017 Dag Vrijdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
27-06-2017 Dag Dinsdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 1485,00
Trainingsmateriaal € 75,00
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 75,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1723,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training E-commerce een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training E-commerce


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.