Digital Storytelling

Maak en deel het verhaal van uw organisatie - 1 dag


Niveau
Training

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Uw boodschap blijft beter hangen als u er een goed verhaal van maakt. Maar hoe vertelt u online een verhaal? Welke nieuwe mogelijkheden bieden online media om uw doelgroep te bereiken en te blijven boeien? Hoe kunt u klanten een deel van uw verhaal laten vertellen? De training Digital Storytelling biedt u in 1 dag een compleet overzicht van online storytelling. Niet alleen media als Twitter, Facebook en YouTube komen aan de orde, ook het beeldplatform Pinterest en tools als Storify worden behandeld. Verwacht een levendige en interactieve dag vol tips en voorbeelden die u meteen kunt toepassen.

Uw resultaat

 • U weet hoe u het verhaal van uw organisatie krachtig en levendig maakt
 • U bent in staat sterke content te creĆ«ren en deze op de juiste kanalen effectief in te zetten
 • U kent uw doelgroep en past uw verhaal hier op aan

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk boeiende verhalen wil leren vertellen via online media. U bent bijvoorbeeld marketeer, communicatieprofessional, social-mediamanager, webredacteur, contentmanager, brandmanager, MKB-ondernemer of eigenaar van een webshop.

Aanpak

Tijdens de trainingsdag werkt u aan de hand van concrete oefeningen. Onze ervaren trainers helpen u bij het schrijven van een krachtig verhaal voor uw organisatie. De bijeenkomst is afwisselend en uitdagend en u krijgt beschikking over uitstekend lesmateriaal.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 6 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Storytelling-principes

 • De kracht van verhalen
 • Aanpak van storytelling: hoe te beginnen?
 • Doelgroep en keuzeplatform

Content voor verschillende platforms

 • Deelbare content
 • Websites en blogs
 • Storytelling met sociale media

Tools

 • Hulpmiddelen voor het presenteren van digitale content
 • Social sharing
 • Concrete tools

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat ‘Digital Storytelling’.


Duur

De training Digital Storytelling duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 15 deelnemers.

Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden


Kostenoverzicht

Trainingskosten: € 575,-
Trainingsmateriaal: € 25,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Digital Storytelling een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Digital Storytelling


Niveau
Training


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren