Customer Journey

Grip op de klant - 1 dag


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs
Volg deze training samen en ontvang beiden 50% korting! Schrijf je nu allebei in met kortingscode DUBBELDEAL. De actie loopt tot 30 april.

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Hoe zorgt u ervoor dat een (potentiële) klant in zijn klantreis bij u uitkomt? En hoe voorkomt u dat een klant later alsnog afhaakt? In deze training krijgt u inzicht in de customer journey en hoe u deze kunt optimaliseren. Ook weet u op het juiste moment met de juiste boodschap te komen. Daarnaast komt customer journey mapping aan de orde: een methode om vanuit de klant te denken en de processen binnen uw organisatie daarop af te stemmen. Kortom: een praktische training die u meer tevreden klanten oplevert.

Uw resultaat

 • U kunt uw customer journey in kaart brengen en analyseren
 • U hebt inzicht in de complete klantreis
 • U weet hoe u de customer experience kunt verbeteren
 • U kunt de juiste instrumenten inzetten om uw klanten optimaal van dienst te zijn

Doelgroep

U bent werkzaam in de marketing- en communicatiebranche en u wilt binnen uw organisatie customer journey en customer journey mapping optimaal toepassen.

Aanpak

In deze training verdiept u zich in customer journey en in customer journey mapping. U leert hoe u een ‘klantreis’ in kaart brengt en hoe u de bestaande klantprocessen binnen uw organisatie analyseert en verbetert. Ook het bedenken en opzetten van nieuwe processen krijgt de aandacht. In de training wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Alle relevante informatie die u nodig heeft, vindt u in onze online leeromgeving.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 6 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Wat is een customer journey?
 • Wat is customer journey mapping?
 • Het in kaart brengen van een customer journey
 • Denken vanuit de klant
 • Een customer journey optimaal benutten
 • Bestaande klantprocessen analyseren en verbeteren
 • Nieuwe klantprocessen bedenken
 • Internet en social media benutten
 • Resultaten meten

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Customer Journey’.


Duur

De training Customer Journey duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 15 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
03-04-2018 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
03-04-2018 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
03-04-2018 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
03-04-2018 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
03-04-2018 Dag Dinsdag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
06-07-2018 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
06-07-2018 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
06-07-2018 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
06-07-2018 Dag Vrijdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
06-07-2018 Dag Vrijdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 575,-
Trainingsmateriaal € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft de training Customer Journey een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Customer Journey


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.