Customer Insights

Groei uit tot customer-insightsexpert - 1 dag


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs
Volg deze training samen en ontvang beiden 50% korting! Schrijf je nu allebei in met kortingscode DUBBELDEAL. De actie loopt tot 30 april.

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Het kennen van uw klant wordt steeds belangrijker. Klanten zijn minder loyaal en de concurrentie wordt groter. Wilt u een beter beeld krijgen van wat uw klant met uw product of dienst doet? En wilt u uw aanbod beter afstemmen op de wensen van de klant? In deze training leert u tot succesvolle klantinzichten te komen. Zo groeit u in korte tijd uit tot een customer-insightsexpert.

Uw resultaat

 • U weet waarom klantinzichten zo belangrijk zijn voor uw marketingactiviteiten
 • U vertaalt customer insights naar uw eigen organisatie
 • U kunt actiegerichte businessproposities opstellen

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met customer insights voor marketing- en communicatiedoeleinden, bijvoorbeeld marketeers, programmamanagers, communitymanagers, communicatiemedewerkers en data-analisten.

Aanpak

De training is sterk praktijkgericht opgezet. Onder begeleiding van enthousiaste praktijkdocenten gaat u concreet aan de slag met onder meer co-creatie, real-time marketing en het toepassen van learnings. U zult merken hoe prettig onze praktijkgerichte aanpak werkt. De nieuwe inzichten past u namelijk direct toe in uw werk. In de training maakt u gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast beschikt u over een online leeromgeving. Hierin vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 6 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Wat zijn customer insights

 • Wat is klantinzicht?
 • Welke informatie heeft u nodig?
 • Informatiebronnen
 • Interpretatie

Customer insight-driven marketing

 • Van informatie naar customer insights
 • Co-creatie
 • Real-time marketing
 • Implementeren van learnings

Customer-insightstrategie

 • Doelstellingen bepalen
 • Actiegerichte businesspropositie opstellen

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat ‘Customer Insights’.


Duur

De training Customer Insights duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2018 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2018 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2018 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2018 Dag Donderdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
19-04-2018 Dag Donderdag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
19-06-2018 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-06-2018 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
19-06-2018 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
19-06-2018 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
19-06-2018 Dag Dinsdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 575,-
Trainingsmateriaal € 25,-
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 25,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Customer Insights een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Customer Insights


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.