Crossmediale Communicatie

Versterk de boodschap van uw organisatie - 3 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs
Volg deze training samen en ontvang beiden 50% korting! Schrijf je nu allebei in met kortingscode DUBBELDEAL. De actie loopt tot 30 april.

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Met een ideale mix van alle marketingkanalen versterkt u de boodschap en het verhaal van uw organisatie. Dit is de kern van crossmediale communicatie. Met deze praktijkgerichte training leert u een succesvolle crossmediale strategie ontwikkelen en uitvoeren. Dit doet u onder leiding van ervaren praktijkdocenten die zelf dagelijks in de online communicatiewereld actief zijn.

Uw resultaat

 • U vertaalt de trends en ontwikkelingen binnen crossmediale communicatie naar de optimalisatie van uw crossmediale strategie
 • U kunt offline en online content met elkaar combineren
 • U weet wat crossmediale communicatie voor uw organisatie kan betekenen

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met online communicatie en campagnes, bijvoorbeeld marketeers, communicatiemedewerkers en webredacteuren.

Aanpak

In deze training staat de praktijk centraal. Onder begeleiding van enthousiaste topdocenten gaat u concreet aan de slag. Onder meer met de trends en ontwikkelingen binnen crossmediale communicatie en met de integratie daarvan in uw on- en offline communicatie. Kortom: u leert toepassen wat crossmediale communicatie voor u en uw organisatie kan betekenen. U maakt gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een online leeromgeving tot uw beschikking. U vindt daarin alle relevante informatie die u nodig heeft. Via onze online leeromgeving kunt u ook communiceren met uw medestudenten en docent.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 18 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Crossmediale communicatie

 • Trends en ontwikkelingen
 • Integratie on- en offline communicatie
 • Successen en missers
 • Inzicht in het veranderende medialandschap

Crossmediale customer journey

 • Wat is het gedrag van uw doelgroep?
 • Cross-channel customer journeys
 • Conversaties en relaties
 • Relevante en consistente klantbeleving
 • Touchpoints en kanalen

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Crossmediale Communicatie’.


Duur

De training Crossmediale Communicatie duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 15 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
06-04-2018 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
06-04-2018 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
06-04-2018 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
06-04-2018 Dag Vrijdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
06-04-2018 Dag Vrijdag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
01-06-2018 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
01-06-2018 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
01-06-2018 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
01-06-2018 Dag Vrijdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
01-06-2018 Dag Vrijdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 1.485,-
Trainingsmateriaal € 75,-
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (Food & Beverage) € 75,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.723,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft de training Crossmediale Communicatie een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Crossmediale Communicatie


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.