Training Crossmedia Communicatie

Ontwikkel een succesvolle crossmediale communicatiestrategie - 3 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag

Met een ideale mix van alle marketingkanalen versterkt u de boodschap en het verhaal van uw organisatie. Dit is de kern van crossmediale communicatie. Met de praktisch ingestoken training Crossmedia Communicatie van LECTRIC leert u een succesvolle crossmediale strategie ontwikkelen en uitvoeren. De training wordt verzorgd door ervaren praktijkdocenten die zelf dagelijks in de online communicatiewereld actief zijn. Zij zullen u zeker inspireren.

Uw resultaat

U kent de trends en mogelijkheden van crossmediale communicatie en weet dit te vertalen naar optimalisatie van uw eigen crossmediale strategie.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met online communicatie en campagnes, bijvoorbeeld marketeers, communicatiemedewerkers en webredacteuren.

Aanpak

In deze training staat de praktijk centraal. Onder begeleiding van enthousiaste topdocenten gaat u concreet aan de slag. Onder meer met de trends en ontwikkelingen binnen crossmediale communicatie en met de integratie daarvan in uw on- en offline communicatie. Kortom: u leert toepassen wat crossmediale communicatie voor u en uw organisatie kan betekenen. U maakt gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een online leeromgeving tot uw beschikking. U vindt daarin alle relevante informatie die u nodig heeft. Via de leeromgeving van LECTRIC kunt u ook communiceren met uw medestudenten en docent.

Duur

De training Crossmedia Communicatie duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week.

Kansberoep

Deze opleiding komt in aanmerking voor een kansberoepsubsidie van €2.500,-. U komt in aanmerking voor de subsidie als u op dit moment staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende. Dit geldt ook indien u op dit moment werk heeft of zelfstandige bent. Voorwaarde is dat u werkzoekend bent en u wilt scholen in de richting van een kansberoep.
Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op 035 760 48 80.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden is beschikbaar via kansberoepen.nl.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Crossmediale communicatietrends

  • Trends en ontwikkelingen binnen crossmediale communicatie
  • Integratie on- en offline communicatie
  • Concept en creatie
  • Inzicht in het veranderende medialandschap

Crossmediale customer journey

  • Wat is het gedrag van uw doelgroep?
  • Cross-channel customer journeys
  • Conversaties en relaties
  • Relevante en consistente klantbeleving
  • Touchpoints en kanalen

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat 'Crossmedia Communicatie'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
04-04-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
04-04-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
04-04-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
04-04-2017 Dag Dinsdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
14-06-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
14-06-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
14-06-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
14-06-2017 Dag Woensdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 1485,00
Trainingsmateriaal € 75,00
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 75,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1723,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft de training Crossmedia Communicatie een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Crossmedia Communicatie


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.