Training Contentmanagement

Praktijkgerichte training tot contentmanager - 3 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag

Hoe waarborgt u de actualiteit, consistentie en kwaliteit van online content? Hoe coördineert u de redactietaken binnen uw organisatie? Op welke manier houdt u rekening met de kenmerken van de verschillende online media? De training Contentmanagement biedt u dé online en offline vaardigheden en tools die u nodig heeft. Manage de contentorganisatie en bepaal de richtlijnen binnen digitale processen. Leer over de webstatistieken, usability, de promotie en eindredactie van een site.

Uw resultaat

U heeft inzicht in contentmanagementsystemen en weet hoe u content beheert en controleert.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met online content, zoals webredacteuren, contentmanagers, communicatieprofessionals en marketeers.

Aanpak

Onder begeleiding van enthousiaste praktijkdocenten gaat u concreet aan de slag. U werkt zelf een aantal opdrachten uit, zodat u leert toepassen wat contentmanagement voor u en uw organisatie kan betekenen. De nieuwe inzichten past u direct toe in uw werk. In de training wordt gebruikgemaakt van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een zeer geavanceerde online leeromgeving ter beschikking. Hierin vindt u alle relevante informatie en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving kunt u ook communiceren met uw medestudenten en docent.

Duur

De training Contentmanagement duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Kansberoep

Deze opleiding komt in aanmerking voor een kansberoepsubsidie van €2.500,-. U komt in aanmerking voor de subsidie als u op dit moment staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende. Dit geldt ook indien u op dit moment werk heeft of zelfstandige bent. Voorwaarde is dat u werkzoekend bent en u wilt scholen in de richting van een kansberoep.
Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op 035 760 48 80.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden is beschikbaar via kansberoepen.nl.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Trends in contentmanagement

  • Herkennen van trends
  • Creëren van unieke en relevante content
  • Inzicht in het herkennen van kwaliteit

Ownership contentmanagement

  • Opzetten van een selectieprocedure
  • Beheren van content
  • Webredactie aansturen en managen
  • Benoemen en invullen van rollen

Contentmanagementstrategie

  • Doelstellingen opstellen voor contentmanagement
  • Ontwikkelen van een contentstrategie
  • Uitwerken van de contentmatrix

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat 'Contentmanagement'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
02-06-2017 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
02-06-2017 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
02-06-2017 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
02-06-2017 Dag Vrijdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
12-07-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
12-07-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
12-07-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
12-07-2017 Dag Woensdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 1485,00
Trainingsmateriaal € 75,00
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 75,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1723,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft de training Contentmanagement een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Contentmanagement


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.