Training Communitymanagement

Activeer uw doelgroep in een succesvolle community - 3 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag

Hoe maakt u uw online community tot een succes? Hoe activeert u uw achterban? Vragen die bij veel organisaties spelen. In de training Communitymanagement leert u alle ins en outs over het functioneren, modereren, activeren en meten van online communities. Ontwikkel u met deze LECTRIC-training tot een succesvolle online communitymanager!

Uw resultaat

U bent in staat om een professioneel, concreet communityplan uit te werken dat u direct binnen uw organisatie kunt uitvoeren.

Doelgroep

Deze korte training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met social media, zoals online marketeers, communicatieprofessionals, social-mediamanagers of communitymanagers.

Aanpak

U gaat aan de slag met een praktijkgericht plan voor uw eigen communitystrategie binnen uw organisatie. We behandelen 8 stappen binnen het social-mediaproces. U creëert de bouwstenen voor een succesvolle community met behulp van praktische tools. Ook is er voldoende ruimte om voorbeelden uit uw eigen organisatie te behandelen. Dat doet u onder begeleiding van een docent uit de praktijk. U maakt gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast beschikt u over een zeer geavanceerde online leeromgeving. Hierin vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft, zoals een leerwijzer, praktijkopdrachten en extra praktijkinformatie. Via de leeromgeving van LECTRIC kunt u ook communiceren met uw medestudenten en docent.

Duur

De training Communitymanagement duurt 3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Kansberoep

Deze opleiding komt in aanmerking voor een kansberoepsubsidie van €2.500,-. U komt in aanmerking voor de subsidie als u op dit moment staat ingeschreven bij het UWV als werkzoekende. Dit geldt ook indien u op dit moment werk heeft of zelfstandige bent. Voorwaarde is dat u werkzoekend bent en u wilt scholen in de richting van een kansberoep.
Graag voorzien wij u van een opleidingsadvies op maat. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn bereikbaar op 035 760 48 80.

Meer informatie over subsidiemogelijkheden is beschikbaar via kansberoepen.nl.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Trends communitymanagement

  • Van analyse en identificatie naar strategie
  • KPI's en tools
  • Inzicht in het social-medialandschap

Online reputatiemanagement

  • Social-mediamonitoring
  • Webcare, hoe nodig is dat?
  • Reputatiemanagement

Content en activatie

  • Content en resources
  • Activatie van uw doelgroep
  • Engagement door content sharing

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat 'Communitymanagement'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
05-04-2017 Dag Woensdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
08-06-2017 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
08-06-2017 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
08-06-2017 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
08-06-2017 Dag Donderdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 1485,00
Trainingsmateriaal € 75,00
Locatiekosten € 88,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 75,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1723,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft de training Communitymanagement een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Communitymanagement


Niveau
Training
Studiebelasting
3 dagen
Vakgebieden
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.