Communitymanagement

Activeer uw doelgroep in een succesvolle community - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs
Volg deze training samen en ontvang beiden 50% korting! Schrijf je nu allebei in met kortingscode DUBBELDEAL. De actie loopt tot 30 april.

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Hoe maakt u uw online community tot een succes? Hoe activeert u uw achterban? In de training Communitymanagement leert u alle ins en outs over het functioneren, modereren, activeren en meten van online communities. Zo ontwikkelt u zich in 2 dagen tijd tot een succesvolle online communitymanager!

Uw resultaat

 • U weet op welke manier u welke doelstellingen met de community kunt behalen
 • U bent op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen rondom communitymanagement
 • U ontwikkelt een praktijkgericht plan voor uw communitystrategie

Doelgroep

Deze korte training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met social media, zoals online marketeers, communicatieprofessionals, social-mediamanagers of communitymanagers.

Aanpak

In de training gaat u aan de slag met een plan voor uw eigen communitystrategie. U creëert de bouwstenen voor een succesvolle community met behulp van praktische tools. Ook is er voldoende ruimte om voorbeelden uit uw eigen organisatie te behandelen. Dat doet u onder begeleiding van een ervaren trainer. U maakt gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u toegang tot onze online leeromgeving. Hierin vindt u alle relevante informatie die u nodig heeft. Via de leeromgeving kunt u ook communiceren met uw medestudenten en docent.

Permanente Educatie-punten (PE)

Op basis van deze LECTRIC-training kunt u PE-punten verdienen binnen het e-Academy Register. 1 PE-punt staat gelijk aan 1 uur studie. Als u jaarlijks 30 PE-punten verzamelt, krijgt u de titel e-Academy Professional. Deze training biedt 12 PE-punten.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Trends communitymanagement

 • Van analyse en identificatie naar strategie
 • KPI’s en tools
 • Inzicht in het social-medialandschap

Online reputatiemanagement

 • Social-mediamonitoring
 • Webcare, hoe nodig is dat?
 • Reputatiemanagement

Content en activatie

 • Content en resources
 • Activatie van uw doelgroep
 • Engagement door content sharing

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat ‘Communitymanagement’.


Duur

De training Communitymanagement duurt 2 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 1 week. U volgt de training in groepen van maximaal 12 deelnemers.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
16-04-2018 Dag Maandag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-04-2018 Dag Maandag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
16-04-2018 Dag Maandag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
16-04-2018 Dag Maandag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
16-04-2018 Dag Maandag Zwolle
Startdatum Variant Dag Locatie
14-06-2018 Dag Donderdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
14-06-2018 Dag Donderdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
14-06-2018 Dag Donderdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
14-06-2018 Dag Donderdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
14-06-2018 Dag Donderdag Zwolle

Kosten

Trainingskosten € 1.050,-
Trainingsmateriaal € 50,-
Locatiekosten € 59,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.209,-

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.


Professionals

Onze trainers zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft de training Communitymanagement een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun – en uw – vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Communitymanagement


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.