Training Big Data & CRM

Leer de kansen van big data voor uw business benutten - 1 dag


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Opleidings­variant
Dag

Het marketingvak verandert op dit moment wezenlijk. Data worden het uitgangspunt voor uw marketinginspanningen. Nog nooit was het genereren, analyseren en interpreteren van data zo belangrijk voor een effectieve besteding van het marketingbudget. En dan draait het niet alleen om uw CRM-data, maar tegenwoordig kunt u ook externe data combineren! Leer alles over big data tijdens de praktijkgerichte training Big Data & CRM van LECTRIC. Uw business is daarbij steeds het startpunt.

Uw resultaat

U heeft de handvatten om zelf te starten met big data en u heeft een duidelijke denkrichting hoe u big data van uw eigen organisatie succesvol kunt inzetten.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk een heldere visie wil ontwikkelen op de mogelijkheden van big data, zoals marketeers, marketingmanagers, databasemarketeers, DM-specialisten en campagnemanagers.

Aanpak

Voorafgaand aan de training vult u een persoonlijke intake in. Deze intake geeft de trainer gerichte input om optimaal aan te sluiten bij uw leervragen. Tijdens de trainingsdag werkt u aan de hand van concrete oefeningen. De ervaren trainers van LECTRIC zijn in staat om uw leerpunten scherp te krijgen. Zij helpen u in de ontwikkeling van uw vaardigheden gekoppeld aan het ontdekken van de mogelijkheden en analyseren van big data & CRM.

Duur

De training Big Data & CRM duurt 1 dag. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 12 deelnemers.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Trends en ontwikkelingen

 • Data, big data en de rol binnen marketing
 • The next thing: nano data
 • Gestructureerde en ongestructureerde data

Databronnen

 • Webdata
 • Social data
 • Van data naar informatie

Analyse

 • Data-analyse
 • Informatie interpreteren, visualiseren en presenteren
 • Customer insights

Big data in de praktijk

 • Big-datastrategie
 • Vertaling naar marketingcampagnes
 • Voorbeeldcases uit de praktijk

Certificaat

U ontvangt na afloop van deze training het certificaat 'Big Data & CRM'.


Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.

Startdatum Variant Dag Locatie
21-04-2017 Dag Vrijdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
21-04-2017 Dag Vrijdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
21-04-2017 Dag Vrijdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
21-04-2017 Dag Vrijdag Utrecht
Startdatum Variant Dag Locatie
11-07-2017 Dag Dinsdag Amsterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
11-07-2017 Dag Dinsdag Eindhoven
Startdatum Variant Dag Locatie
11-07-2017 Dag Dinsdag Rotterdam
Startdatum Variant Dag Locatie
11-07-2017 Dag Dinsdag Utrecht

Kosten

Trainingskosten € 575,00
Trainingsmateriaal € 25,00
Locatiekosten € 29,50
Arrangementen (F&B, niet verrekenbare BTW) € 25,00
Totaalprijs (exclusief BTW) € 654,50

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, 
MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aan­rader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet ­verrekenbaar. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 


Professionals

Onze trainers en docenten zijn per definitie bevlogen topprofessionals. Ze zijn al jaren werkzaam in de wereld van online marketing en communicatie. Daardoor beschikken ze over een schat aan expertise en praktijkervaring, die ze op een inspirerende wijze met u delen. U kunt van hen aantrekkelijke en aansprekende lesstof, oefeningen en praktijkvoorbeelden verwachten. Dat geeft deze training Big Data & CRM een enorme toegevoegde waarde. Uiteraard volgen onze professionals de ontwikkelingen op hun en uw vakgebied op de voet. U bent daardoor altijd op de hoogte van de meest actuele stand van zaken.


Training Big Data & CRM


Niveau
Training
Studiebelasting
1 dag
Opleidings­variant
Dag


Studiegids 2015-2016

Onze website maakt gebruik van cookies.