Agile Scrum Foundation

Introductie tot het agile scrum framework - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Wilt u op een flexibele, snelle manier producten en diensten ontwikkelen die door klanten als waardevol worden ervaren? Dan is agile een ideale werkwijze. Tijdens deze training Agile Scrum Foundation leert u de basisbegrippen rondom agile en scrum. Het uitgangspunt van de agile methoden is: ‘de brug bouwen terwijl u erover loopt’. Met agile kunt u nieuwe inzichten en klantwensen in uw project verwerken. Flexibel en daardoor bijzonder effectief.

Uw resultaat

 • U kent de basisbegrippen en -methoden van agile en scrum
 • U kunt nieuwe inzichten in projecten verwerken
 • U bent voorbereid op het Engelstalige EXIN-examen Agile Scrum Foundation

Officieel erkend

Deze training is gebaseerd op de certificering EXIN Agile Scrum Foundation.

Doelgroep

Iedereen die met projectmanagement te maken heeft en met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van agile en scrum wil kennismaken. Bijvoorbeeld in de rol van projectmanager, softwareontwikkelaar, IT-servicemanager of businessmanager.

Aanpak

Het programma van de training Agile Scrum Foundation bestaat uit theorie afgewisseld met praktijkopdrachten en onderlinge discussie. In deze training wordt gebruikgemaakt van het meest actuele studiemateriaal.


Programma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Het Agile Manifesto
 • De 12 agile principes
 • Agile methodieken
 • De scrummethode
 • Scrumrollen
 • Best practices
 • Teamwork
 • Scrum coaching & soft skills
 • Randvoorwaarden
 • Implementatie

Examen en certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het certificaat ‘Agile Scrum Foundation’ van onze businesspartner Computrain. De training bereidt u optimaal voor op het Engelstalige EXIN-examen Agile Scrum Foundation. De kosten van het examen zijn niet inbegrepen bij deze training.


Duur

De training Agile Scrum Foundation duurt 2 dagen. De training wordt verzorgd in groepen van maximaal 15 deelnemers.

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Agile Scrum Foundation gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaand uw gegevens in te vullen of per telefoon via 035-760 48 80.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.


Kosten

Trainingskosten € 945,-
Trainingsmateriaal € 120,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Locatiekosten € 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.174,-

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Training Agile Scrum Foundation


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren