Agile Project Management™ Practitioner (versie 2.0), inclusief examen

Praktijkgericht programma naar officieel AgilePM® examen - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Agile Project Management™ (AgilePM®) Practitioner biedt u een verdieping op de training AgilePM® Foundation. Met Agile Project Management™ heeft u een krachtig middel in handen om agile projecten uit te voeren binnen organisaties die sterk governance gestuurd zijn. U krijgt zo inzicht in het behalen van de voordelen die de agile aanpak met zich meebrengt binnen de kaders die gesteld worden vanuit de organisatie voor het uitvoeren van projecten.

Uw resultaat

 • U kent de agile aanpak
 • U bent in staat agile werken toe te passen
 • U bent voorbereid op het examen AgilePM® Practitioner

Officieel erkend

Onze businesspartner Computrain is officieel erkend door APMG als ATO (Accredited Training Organisation). Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen. De training sluit dan ook perfect aan bij de eisen van het examen AgilePM® Practitioner.

Doelgroep

U zult veel voordeel van deze training ondervinden in welke branche u ook werkzaam bent. Deze training is erg interessant als u een functie vervult als: opdrachtgever, projectmanager, businessanalist, functioneel ontwerper, productontwikkelaar of software engineer.

Aanpak

Deze training wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner Computrain. Het programma van de training Agile Project Management™ Practitioner bestaat uit theorie afgewisseld met praktijkopdrachten en onderlinge discussie. Voor de praktijkopdrachten werkt u met een case. Na de training Agile Project Management™ Practitioner weet u wat de mogelijkheden en toepassingen van Agile Project Management™ zijn en hoe dit standaard aansluit op een meer traditionele projectmanagementaanpak bijvoorbeeld aan de hand van PRINCE2®. Ook kent u de verschillende teamrollen en ben u in staat om valkuilen te vermijden.

Vooropleiding

Affiniteit met de agile scrumwerkmethode en enige ervaring met projectmanagement op het niveau van PRINCE2® Practitioner is gewenst. Voor deelname aan het examen AgilePM® Practitioner dient u geslaagd te zijn voor het examen AgilePM® Foundation.


Studieprogramma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • Wrap-up AgilePM® Foundation
 • Roles and Responsibilities - the PM view
 • Agile Project Management through the Lifecycle
 • The Effective Use of the Products
 • Deliver on time - Combining MoSCoW & Timeboxing
 • People, Teams and Interactions
 • Requirements and User Stories
 • Project Planning throughout the Lifecycle
 • Quality en Risk Management
 • Tailoring the Approach

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Agile Project Management™ Practitioner’ van Computrain. Het examen AgilePM® Practitioner is inbegrepen bij deze training. U kunt het examen na het volgen van deze training afzonderlijk inplannen via Computrain. Het examen is gebaseerd op het Agile Project Management Handbook version 2.0. Agile Project Management™ is gebaseerd op projectmanagement volgens DSDM Atern.


Alle velden met een * moeten verplicht ingevuld worden


Kosten

Trainingskosten € 940,-
Trainingsmateriaal € 100,-
Examenkosten € 325,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Locatiekosten € 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.474,-

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Training Agile Project Management™ Practitioner (versie 2.0), inclusief examen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren