Agile Project Management™ Foundation (versie 2.0), inclusief examen

Optimale grip op agile projecten - 2 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Organisaties willen steeds sneller de toegevoegde waarde zien van hun projecten. Flexibele (agile) ontwikkelmethoden richten zich op het snel opleveren van bruikbare deelproducten. Maar een flexibele ontwikkelaanpak alleen is niet genoeg. Hoe geeft u het projectteam de benodigde vrijheid om te kunnen excelleren zonder als verantwoordelijke alle grip op het project te verliezen? Agile Project Management™ (AgilePM®) helpt u daarbij, met slimme projectmethoden, effectieve processen en met heldere projectrollen. Met Agile Project Management™ heeft u als opdrachtgever, projectmanager of ontwikkelaar een krachtig middel in handen om sneller en effectiever tot bruikbare businessresultaten te komen.

Uw resultaat

 • U kent projectmethoden en -processen
 • U komt effectiever tot resultaten
 • U bent voorbereid op het examen AgilePM® Foundation

Officieel erkend

Onze businesspartner Computrain is officieel erkend door APMG als ATO (Accredited Training Organisation). Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze training voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Deze training sluit dan ook perfect aan bij de eisen van het examen AgilePM® Foundation.

Doelgroep

U zult veel voordeel van deze training ondervinden in welke branche u ook werkzaam bent. Deze training is erg interessant als u een functie vervult als opdrachtgever, projectmanager, informatiemanager, businessanalist, functioneel ontwerper, productontwikkelaar of software engineer.

Aanpak

Het programma van de training Agile Project Management™ Foundation bestaat uit theorie afgewisseld met praktijkopdrachten en onderlinge discussie. Voor de praktijkopdrachten gaat u aan de slag met een case. Na de training Agile Project Management™ Foundation weet u wat de mogelijkheden en toepassingen van Agile Project Management™ zijn en hoe de processen verlopen. Ook kent u de verschillende teamrollen en bent u in staat om valkuilen te vermijden.

Vooropleiding

Affiniteit met de agile scrumwerkmethode en enige ervaring met projectmanagement op het niveau van PRINCE2® Practitioner is gewenst.


Programma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • What is Agile? And why use DSDM?
 • Philosophy, Principles and Project Variables
 • Preparing for Success
 • The DSDM Process
 • The People - DSDM Roles and Responsibilities
 • The DSDM Products
 • Key Practices - Prioritisation and Timeboxing
 • Planning and Control throughout the Lifecycle
 • Other Practices

Foundation examen

 • Voorbereiding, oefenexamen
 • Foundation examen

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Agile Project Management™ Foundation’ van onze businesspartner Computrain. Het examen AgilePM® Foundation wordt afgenomen door APMG-International en is gebaseerd op het Agile Project Management Handbook version 2.0. Agile Project Management™ is gebaseerd op projectmanagement volgens DSDM Atern. Het behalen van het Foundation examen is een vereiste voor het kunnen meedoen aan het examen AgilePM® Practitioner. Dat examen is onderdeel van de training AgilePM® Practitioner.


Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Agile Project Management™ Foundation (versie 2.0), inclusief examen gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaand uw gegevens in te vullen of per telefoon via 035-760 48 80.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.


Kosten

Trainingskosten € 940,-
Trainingsmateriaal € 100,-
Examenkosten € 250,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 50,-
Locatiekosten € 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 1.399,-

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Training Agile Project Management™ Foundation (versie 2.0), inclusief examen


Niveau
Training
Studiebelasting
2 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren