Agile Project Management™ (versie 2.0), inclusief examens

Foundation en Practitioner - 4 dagen


Niveau
Training
Studiebelasting
4 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van uw huidige loopbaan en uw leerdoelen geven wij u graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen twee werkdagen om het advies te bespreken
Vraag een opleidingsadvies aan

Hoe geeft u het projectteam de benodigde vrijheid om te kunnen excelleren zonder als verantwoordelijke alle grip op het project te verliezen? Agile Project Management™ (AgilePM®) helpt u daarbij, met effectieve processen en met heldere projectrollen. Met Agile Project Management™ heeft u een krachtig middel in handen om sneller en effectiever tot bruikbare businessresultaten te komen. De officiële examens Agile Project Management™ van APMG-International zijn bij de training inbegrepen.

Uw resultaat

 • U kent projectmethoden en -processen
 • U komt effectiever tot resultaten
 • U kent de agile aanpak
 • U bent in staat agile werken toe te passen
 • U bent voorbereid op het examen AgilePM® Foundation en AgilePM® Practitioner

Officieel erkend

Onze businesspartner Computrain is officieel erkend door APMG als ATO (Accredited Training Organisation). Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze training voldoet aan alle gestelde kwaliteitseisen. Deze opleiding sluit dan ook perfect aan bij de eisen van de examens AgilePM® (versie 2.0) Foundation en Practitioner.

Doelgroep

U zult veel voordeel van deze opleiding hebben, in welke branche u ook werkzaam bent. Deze opleiding is erg interessant wanneer u werkzaam bent als opdrachtgever, projectmanager, informatiemanager, businessanalist, functioneel ontwerper, productontwikkelaar of software engineer.

Aanpak

Deze training wordt verzorgd in samenwerking met onze businesspartner Computrain. Het programma bestaat uit de trainingen Agile Project Management™ Foundation (versie 2.0) en Agile Project Management™ Practitioner (versie 2.0). De theorie wordt afgewisseld met praktijkopdrachten en onderlinge discussie.

Vooropleiding

Affiniteit met de agile scrumwerkmethode en enige ervaring met projectmanagement op het niveau van PRINCE2® Practitioner is gewenst. Voor deelname aan het examen AgilePM® Practitioner dient u het examen AgilePM® Foundation gehaald te hebben.


Programma

In de training komen de volgende onderwerpen aan de orde:

 • What is Agile? And why use DSDM?
 • Philosophy, Principles and Project Variables
 • Preparing for Success
 • The DSDM Process
 • The People - DSDM Roles and Responsibilities
 • The DSDM Products
 • Key Practices - Prioritisation and Timeboxing
 • Planning and Control throughout the Lifecycle
 • Other Practices
 • Roles and Responsibilities - the PM view
 • Agile Project Management through the Lifecycle
 • The Effective Use of the Products
 • Deliver on time - Combining MoSCoW & Timeboxing
 • People, Teams and Interactions
 • Requirements and User Stories
 • Project Planning throughout the Lifecycle
 • Quality en Risk Management
 • Tailoring the Approach

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u het deelnamecertificaat ‘Agile Project Management™’ van Computrain. Het examen AgilePM® Foundation wordt aan het einde van de tweede cursusdag afgenomen. Het Practitioner examen wordt afzonderlijk gepland. Beide examens zijn gebaseerd op het Agile Project Management Handbook version 2.0. Agile Project Management™ is gebaseerd op projectmanagement volgens DSDM Atern.


Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Agile Project Management™ (versie 2.0), inclusief examens gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken door onderstaand uw gegevens in te vullen of per telefoon via 035-760 48 80.

Wilt u Incompanytrajecten afnemen? Neem dan contact met ons op.


Kosten

Trainingskosten € 1.860,-
Trainingsmateriaal € 200,-
Examenkosten € 575,-
Arrangementen (Food & Beverage) € 100,-
Locatiekosten € 118,-
Totaalprijs (exclusief BTW) € 2.853,-

Locatie- en arrangementskosten

Lectric regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor opleidingen van onze business partners worden er kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw).

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate Degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw.

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader.

Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. De btw op arrangementskosten is niet verrekenbaar.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.Training Agile Project Management™ (versie 2.0), inclusief examens


Niveau
Training
Studiebelasting
4 dagen
Opleidings­variant
Dag
Vanaf prijs


Onze website maakt gebruik van cookies.

Accepteren