Next Marketing-opleidingen

LECTRIC biedt met de NEXT-opleidingen dé standaard als het gaat om online marketing, online communicatie en e-commerce. Het beste onderwijs voor u samengebracht in aansprekende leergangen. De betrokken docenten zijn belangrijke kennisdragers en lopen voorop om het werkgebied verder uit te dragen.

Lees meer

Opleidingen Next Marketing

Binnen de meest uiteenlopende functies speelt internet een steeds grotere rol. Organisaties hebben behoefte aan direct toepasbare internetkennis. Vanuit deze gedachte ontwikkelt LECTRIC onder het label Next beroepsgerichte opleidingen voor marketing, communicatie en e-commerce-professionals. Bekijk het volledige aanbod.

De Next Marketing-opleidingen, voorheen NextAcademy, van LECTRIC zijn dé erkenning binnen online marketing en communicatie. Tijdens een leertraject worden handvatten geboden om de online marketingstrategie van uw organisatie te vertalen naar operationele invulling. De actieve uitwisseling van kennis en praktijkervaring tussen deelnemers, sprekers en docenten voegt een waardevolle dimensie toe aan het leerproces.

Bent u een ervaren manager of ondernemer, met een vooropleiding op academisch of hbo-niveau en ruime werkervaring op het gebied van marketingcommunicatie, en wilt u uw kennis op het gebied van strategische online marketingcommunicatie verdiepen? Dan is een Next Marketing-opleiding geschikt voor u.

Opleiding Next Communication

De opleiding Next Communication zoomt in op de consequenties van nieuwe ontwikkelingen voor uw dagelijkse werkzaamheden: uw relaties, reputaties, positionering, identiteit, imago en meer. Met uw deelname aan deze Post-HBO-opleiding Online communicatie investeert u niet alleen in uw kennis maar ook in uw carrière. Ervaren en toonaangevende communicatiespecialisten staan garant voor boeiende en leerzame bijeenkomsten.

Persoonlijk opleidingsadvies

Benieuwd welke training of opleiding bij uw opleidingswensen aansluit? Wij helpen u graag verder! Neem voor persoonlijk opleidingsadvies contact op met één van onze opleidingsadviseurs via 035 – 760 48 80 of mail naar info@lectric.nl.


Jubileumactie

LECTRIC bestaat 20 jaar en trakteert: met zijn tweeën trainen voor de prijs van één

Erkende kwaliteit bij LECTRIC

Onze website maakt gebruik van cookies.