Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

Masteropleidingen

Masteropleidingen

Een opleiding op Masterniveau van LECTRIC biedt u een breed en diepgaand inzicht in uw vakgebied en vormt een uitstekende investering in uw carrière. Masters, evenals Masterprogramma's,...

Lees meer

Een opleiding op Masterniveau van LECTRIC biedt u een breed en diepgaand inzicht in uw vakgebied en vormt een uitstekende investering in uw carrière. Masters, evenals Masterprogramma's,...

Lees meer

Een opleiding op Masterniveau van LECTRIC biedt u een breed en diepgaand inzicht in uw vakgebied en vormt een uitstekende investering in uw carrière. Masters, evenals Masterprogramma's,...

Lees meer
Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

Een opleiding op Masterniveau van LECTRIC biedt u een breed en diepgaand inzicht in uw vakgebied en vormt een uitstekende investering in uw carrière. Masters, evenals Masterprogramma's, zijn opgebouwd uit meerdere Masterclasses, die ook afzonderlijk te volgen zijn. Elke Masterclass vormt een afgerond geheel. U bent dus flexibel wat betreft studieplanning en studieduur. Indien u nog niet zeker bent of een volledige Masteropleiding iets voor u is, kunt u ervoor kiezen losse Masterclasses te volgen.

Erkende HBO- en Masteropleidingen

LECTRIC stelt hoge kwaliteitseisen aan de opleidingen en wil voorop lopen in de koppeling met de actuele beroepspraktijk. We zien voor ons de mooie taak om het werkgebied van online verder uit te bouwen als kennisleider. In samenwerking met NCOI biedt LECTRIC een compleet aanbod van NVAO geaccrediteerde opleidingen Bachelor en Master en korte deelprogramma’s die deel uitmaken van een geaccrediteerde HBO of Masteropleiding. Daarmee weet LECTRIC officieel erkende opleidingen op het online werkterrein serieus op de kaart te zetten. De flexibele opbouw biedt u de gelegenheid om stapsgewijs te studeren. U kunt zich precies op die onderwerpen verdiepen die u nu in uw werk nodig heeft.

Businesspartners

LECTRIC werkt veelvuldig samen met externe partijen en businesspartners die toegevoegde waarde bieden aan onze opleidingen en trainingen. Zo zorgen wij ervoor dat specialistische kennis en vaardigheden geborgd worden in onze opleidingen en trainingen. LECTRIC werkt samen met de volgende partners:

NCOI Opleidingsgroep
Voor HBO- en Masteropleidingen werkt LECTRIC samen met NCOI Groep. NCOI is de grootste erkende opleider voor werkend Nederland, met het meest uitgebreide aanbod op het niveau HBO en Master. NCOI is erkend door het ministerie van OCW.

Boertien Vergouwen Overduin
Voor vaardigheidstrainingen is er een samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin. Dit gerenommeerde trainingsbureau biedt hoogwaardige trainingen en trainingsprogramma’s, die gekenmerkt worden door resultaatgerichtheid en een hoog rendement.

Computrain
Voor specifieke IT-trainingen werkt LECTRIC samen met Computrain, de grootste IT-opleider van Nederland. Computrain beschikt over alle certificeringen en kwaliteitskeurmerken die binnen IT te behalen zijn.

Onderdeel van NCOI Groep

LECTRIC is onderdeel van NCOI Groep. NCOI is de grootste opleider van werkend Nederland. De HBO Bacheloropleidingen in deze gids worden uitgevoerd door Hogeschool NCOI. Hogeschool NCOI is als rechtspersoon bevoegd in het kader van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) en de Wet educatie en beroepsonderwijs (WEB) HBO Bachelor-, Master- en MBO-opleidingen te verzorgen. Dit betekent dat NCOI erkende MBO-diploma’s en, voor geaccrediteerde opleidingen, HBO Bachelor- en Mastergetuigschriften mag uitgeven. Vanzelfsprekend is LECTRIC ook als rechtspersoon bevoegd in het kader van de WEB MBO-opleidingen te verzorgen en erkende MBO-diploma’s uit te geven.

Daarnaast heeft NCOI alle mogelijke erkenningen en kwaliteitskeurmerken op het gebied van opleiden in Nederland. NCOI Opleidingsgroep is ISO-gecertificeerd. De opleidingen van LECTRIC voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen.


 

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 7 604 880


Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:00 uur

Ontvang 20% korting bij SRM

Lectric en SRM gaan samen verder als SRM en voor jou hebben we een speciale korting om kennis te maken met de SRM opleidingen en trainingen.

Opleidingen LECTRIC gecertificeerd in e-Academy Register Thuiswinkel.org

Thuiswinkel.org heeft de e-Academy gelanceerd. De e-Academy heeft als doel om professionals up-to-date te houden met kennis die aansluit bij de snel groeiende e-business-sector. Het bedrijfsleven heeft nu moeite om goed geschoold personeel te vinden. Het hoger onderwijs sluit onvoldoende aan op de digitale vereisten vanuit het werkveld en er is geen continue ontwikkeling van professionals, terwijl dat binnen de e-business-sector wel noodzakelijk is.

Doel van de e-Academy is om e-business integraal onderdeel te maken van opleidingscurricula van het hoger onderwijs door opleidingen op basis van vereisten uit het bedrijfsleven te certificeren. Door het volgen van trainingen, opleidingen en congressen kunt u als professional Permanente Educatie-punten (PE-punten) verzamelen en toewerken naar binnen de e-sector erkende diploma’s.

Een groot aantal opleidingen en trainingen van LECTRIC is al gecertificeerd in het e-Academy Register. Bekijk het volledige overzicht.

Erkende kwaliteit bij Lectric