“Met onze webshop staan we nu hoger in Google!”

Een fantastische docent

De training is hem goed bevallen. Danny: “We hadden een fantastische docent, Sirous Kavehercy. Hij zorgde ervoor dat we de stof gemakkelijk konden verwerken. De sfeer was bovendien gezellig en toegankelijk. Ook het studeren verliep prima. De balans tussen theorie en praktijk was super!”

Hoger in Google

De inspanningen van Danny Kunst zijn niet voor niets geweest. “Ik heb vooral kennis van de werking van Google ontwikkeld. We hebben die meteen toegepast op onze webshop. Het heeft ons opgeleverd dat we hoger staan in Google. En door het plaatsen van meer teksten hebben we een betere gebruikerservaring kunnen realiseren. Door deze training leer ik nog elke dag en vind ik makkelijk mijn weg in Google.”

Ambities voor de toekomst

Danny Kunst is een tevreden student. En misschien zien we hem nog wel eens terug op een van onze leslocaties. Hij heeft namelijk nog wel ambities voor de toekomst. “Graag zou ik mij verder ontwikkelen op het gebied van e-commerce, Google adwords en SEO. Maar voor nu: bedankt voor deze goede, verzorgde training!”
 
Wil jij ook je website of webshop laten opklimmen in Google? Volg dan onze training Search Engine Optimization (SEO). Maar we hebben nog meer trainingen en opleidingen die zijn gericht op het verbeteren van je positie in de organische  zoekresultaten van Google. Bekijk ons volledige aanbod.

Deel dit artikel

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 7 604 880


Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:00 uur

Wellicht ook interessant

Interessante artikelen