“Ik gebruik nu tools waarvan ik voorheen het bestaan niet wist”

Waardevolle aanvulling

De training leek haar een waardevolle aanvulling. “Als offline marketingmedewerker schrijf ik teksten voor drukwerk. Nu kon ik mijn schrijfvaardigheid op onlinegebied verbeteren. Mijn manager kwam met het idee om deze training bij LECTRIC te volgen, omdat LECTRIC goed aangeschreven staat.”

Perfectie balans tussen theorie en praktijk

De balans tussen theorie en praktijk was volgens Maureen perfect. “We begonnen met een interactief theoriegedeelte. Daarin was genoeg ruimte om jouw eigen situatie met medestudenten en docent te bespreken. Aan de hand van de theorie gingen we in de middag op de computer aan de slag om de opgedane kennis in de praktijk toe te passen.”

De basis was nog niet stevig genoeg

Vooraf had Maureen zich al in SEO verdiept. Maar de basis van waaruit ze wilde werken, vond ze nog niet stevig genoeg. Bovendien volgen de SEO-ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Dankzij de training weet Maureen wat er op dit gebied actueel is.

Met diverse nichesites op nummer 1

“Ik werk nu volgens een vaste werkwijze die ik op iedere SEO-tekst toepas. Daarbij gebruik ik diverse tools waarvan ik voorheen het bestaan niet wist. Door het toepassen van de aangeleerde werkwijze hebben we bereikt dat we met diverse nichesites op nummer 1 in de organische resultaten van Google staan. Daarnaast werk ik nu efficiënter doordat ik weet wat ik voorafgaand aan het schrijven van een SEO-tekst aan vooronderzoek kan doen.”

Training SEO Copywriting is een mooi begin

Maureen wil doorgroeien naar een managementfunctie op het gebied van marketing en communicatie. Daarom – én omdat schrijven een grote passie van haar is – verdiept ze zich in de onlinematerie. “De training SEO Copywriting is een mooi begin. Nu heb ik me ingeschreven voor de LECTRIC-training Conversiegericht schrijven.”

Wilt u ook zoekmachinegericht schrijven? Volg dan de training SEO Copywriting. Benieuwd naar meer trainingen om uw website te optimaliseren? Bekijk ons gehele aanbod.

Deel dit artikel

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 7 604 880


Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:00 uur

Wellicht ook interessant

Interessante artikelen