“Door de training kan ik nu receptenboekjes maken”

Training InDesign Basiskennis

Om haar vaardigheden uit te breiden, heeft Ilona bij LECTRIC de training InDesign Basis gevolgd. Met LECTRIC was ze al bekend. Ze heeft bij ons eerder een training gevolgd en dat was haar goed bevallen.

Gedegen basiskennis

De training is bedoeld voor onder andere grafisch vormgevers, dtp’ers en marketeers die gedegen basiskennis van InDesign CC of InDesign CS6 willen opdoen. Maar natuurlijk ook voor webredacteuren.

Voldoende ruimte voor interactie

Ilona: “Het is echt een basistraining. Je leert de beginselen van Adobe InDesign en ontdekt wat er allemaal mee kan. De balans tussen theorie en praktijk was goed. We hebben tijdens de training heel veel kunnen oefenen. Daardoor werden problemen waar we tegenaan liepen meteen opgelost. Er heerste een informele en gezellige sfeer en er was voldoende ruimte voor interactie. Jenne Hoekstra is bovendien een prettige docent.”

Afbeeldingen voor socialmediakanalen

Ilona heeft veel aan de training gehad. “Ik maak nu afbeeldingen voor onze socialmediakanalen en kan receptenboekjes maken. Het maakt mijn werk een stuk leuker. Op dit moment ben ik dan ook heel tevreden. Maar ik droom nog wel van ooit een eigen bedrijf, zodat ik alles op mijn eigen manier kan doen.”

Wilt u ook uw vaardigheden als digitale vormgever ontwikkelen? Volg dan onze training InDesign Basis. Of bekijk ons gehele aanbod op het gebied van internet- en websiteontwikkeling

Deel dit artikel

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 7 604 880


Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:00 uur

Wellicht ook interessant

Interessante artikelen