“De site van mijn vrouw staat nu bovenaan in Google”

Een kwestie van de juiste zoekwoorden kiezen en die op een prominente plek zetten. Om deze vaardigheid tot in de details te beheersen, heeft hij bij LECTRIC de training SEO Copywriting gevolgd. Met resultaat.

Tom koos bewust voor LECTRIC

Niemand hoeft Tom uit te leggen hoe je een boeiend stuk schrijft. Hij is immers afkomstig uit de journalistiek. Maar een website in het oog laten springen, dat is toch een vak apart. Uit de opleiders die op dit gebied trainingen en cursussen verzorgen, koos Tom bewust voor LECTRIC. Maar waarom?

Goede docenten, goede opbouw

“LECTRIC heeft een goede naam”, verklaart hij zijn keuze. “Dat haal ik uit de reviews die ik lees. Goede docenten, goede opbouw en praktisch. In de training mocht je een eigen website laten analyseren en dan kreeg je tips en tricks. Ik heb gekozen voor de website van het cateringbedrijf van mijn vrouw. De tips en tricks heb ik daarop toegepast. De site van mijn vrouw staat nu bovenaan in Google.”

SEO-teksten die doel treffen

Was dit nog ‘droogoefenen’, in zijn eigen werkomgeving gebruikt hij zijn verworven kennis en vaardigheden natuurlijk ook. En ook hier met succes. Hij produceert nu SEO-teksten die doel treffen. “Zoals ik nu rekening houd met keywords, dat doet de concurrentie niet. Daarmee hebben wij een voorsprong.”

Een plezierige training

Los van de kennis die Tom heeft opgedaan, kijkt hij terug op een plezierige training. Hij vond het leuk om zich te onderhouden met vakgenoten en was zeer te spreken over de docent, die hij omschrijft als ‘een goeie vent, goed op inhoud en to the point.’ Kortom: niets dan lof over de training en over LECTRIC.

Wilt u ook zoekmachinegericht en evengoed prettig leesbaar schrijven? Volg dan de training SEO Copywriting. Benieuwd naar meer trainingen om uw website te optimaliseren? Bekijk ons gehele aanbod.

Deel dit artikel

Heb je vragen?

Onze opleidingsadviseurs zijn nu telefonisch bereikbaar

035 - 7 604 880


Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:00 uur

Wellicht ook interessant

Interessante artikelen