LECTRIC en SRM gaan samen

LECTRIC en SRM gaan samen

Goed nieuws: LECTRIC en SRM gaan samenwerken! Dat betekent dat jij het LECTRIC-aanbod ook kunt volgen bij SRM, en andersom. Je hebt nu dus nog meer keuze uit trainingen en opleidingen om je kennis up-to-date te houden.
 

Waarom we samenwerken

De laatste jaren zijn online marketing, offline marketing en communicatie steeds dichter naar elkaar toegekomen. Hierdoor ontstond zowel bij LECTRIC als SRM de behoefte om meer kennis met elkaar te delen. Doordat we nu zo intensief met elkaar samenwerken, is het aanbieden van elkaars trainingen een logische volgende stap.
 

Samen sta je sterker

SRM was sinds dit jaar al onze businesspartner. Hier zijn wij zeer blij mee, want SRM is al jarenlang een van de topopleiders op het gebied van marketing en communicatie. In iedere SRM-training of -opleiding doe je kennis en vaardigheden op die je direct kunt toepassen in de praktijk. Precies zoals je ook van ons gewend bent.

 

20% korting

Om de uitbreiding van ons aanbod te vieren geven wij tijdelijk 20% korting op het cursus- en lesgeld als je gebruik maakt van de kortingscode welkombijSRM2020. Deze actie loopt tot en met 31 december 2020.
 

 

Welke SRM-trainingen kan ik volgen bij LECTRIC?

Momenteel kun je dus bij LECTRIC nu ook alle SRM-trainingen volgen. De volgende SRM-trainingen en opleidingen kun je volgen bij LECTRIC

Communicatie
Content Management
Marketing, Strategie en Branding
NIMA
Online Marketing

Persoonlijk advies

Meer weten over deze samenwerking? Of ben je benieuwd welke training of opleiding het beste bij je past? Bel ons op 035 - 7 604 880 of stel je vraag op onze website. Onze opleidingsadviseurs geven je graag persoonlijk advies.