Incompany & Maatwerk

Incompany & Maatwerk

Marketing- en communicatietrainingen op maat voor jouw organisatie

Als bedrijf wil je bijblijven in de continu veranderende wereld van online marketing en communicatie. Maar hoe krijg je de juiste en gewenste kennis op het goede moment binnen jouw organisatie? LECTRIC helpt je met incompany- en maatwerktrainingen en -opleidingen.

Incompany- en maatwerktrainingen

Hebben meerdere medewerkers eenzelfde opleidingsbehoefte? Dan kan LECTRIC een opleiding binnen jouw organisatie verzorgen. Samen kijken we welke aanpak voor jou de beste is: een bestaande LECTRIC-training over online marketing of communicatie (incompany), een combinatie van trainingen of een maatwerktraject. Of het nu gaat om nieuwe vaardigheden oefenen, coaching op de werkplek of een workshop. Onze trainingen en opleidingen spitsen we volledig toe op jouw werkpraktijk. We geven ze dan ook graag bij jou op locatie. Zijn jouw opleidingswensen nog niet helemaal duidelijk? Dan helpen wij je daar graag bij.

Waarom incompany/maatwerk?

- Marketingtrainingen en -opleidingen afgestemd op jouw bedrijf
- De trainer zet jouw bedrijf en werkomgeving centraal
- De kennis is direct toe te passen in jouw werksituatie
- Medewerkers leren van en met elkaar
- Alle collega’s maken tegelijkertijd dezelfde ontwikkeling door
- Les op de vertrouwde werkplek
- Bespaar op verletkosten en opleidingskosten
- Geen reiskosten en reistijd

Nieuwsgierig naar de maatwerkmogelijkheden bij LECTRIC? Deze organisaties gingen je voor.

Wat is incompany?

Incompany opleiden betekent dat wij een online marketing of communicatietraining verzorgen voor een groep medewerkers binnen jouw organisatie. Dit is een bestaande training of opleiding, of een combinatie hiervan, van LECTRIC. Een training op eigen kantoor dus, of op een LECTRIC-locatie.

Voor een incompanytraject kun je uit al onze trainingen en opleidingen kiezen:
Online marketing
Social media
Content management
NIMA
Webdesign
Communicatie
Projectmanagement (Agile)

Wat is maatwerk?

Maatwerk houdt in dat LECTRIC een opleidingstraject op maat maakt voor jouw organisatie. Geheel volgens jouw behoeften, want elke organisatie is anders. We bespreken jouw vraag, maken een passend opleidingsvoorstel, doen een intake met de deelnemers, selecteren de juiste docenten en houden de vinger aan de pols. Ook na afloop van het maatwerktraject. Kwaliteit staat centraal in onze aanpak. Als je jouw leerdoelen nog niet helemaal duidelijk hebt, helpen we je daar graag bij.
 
Mogelijke focus van een maatwerktraject:
- Expertise in online marketing en communicatie vergroten
- Kennis leren toepassen
- Coaching op de werkplek
- Workshops op locatie

Meer weten over incompany en maatwerk bij LECTRIC?

Neem contact op met een van onze adviseurs voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Dat kan via 035 - 760 48 90 of incompany@lectric.nl.