Incompany & Maatwerk

Hebben meerdere mensen binnen uw organisatie eenzelfde opleidingsbehoefte? Dan kunt u ervoor kiezen een opleiding binnen uw organisatie te laten verzorgen. LECTRIC biedt u in dat geval twee mogelijkheden aan: Incompany en Maatwerk; een standaard opleiding uit de open lijn bij u op locatie voor een vaste prijs.

Samen met u kijken we welke invalshoek de beste is: een gecomprimeerde training, een combinatie van diverse trainingen of een (interactief) maatwerktraject. Voor het optimale resultaat voor uw organisatie zijn we flexibel in de vorm van het aanbod. Deze mogelijkheden bieden we zowel bij uw organisatie als op een externe locatie.

Wilt u weten wat LECTRIC voor u kan betekenen? Neem contact op met één van onze organisatieadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dat kan via telefoon 035 – 760 48 91 of incompany@lectric.nl.

Een incompany-opleiding; de voordelige keuze

 • Uw medewerkers maken tegelijkertijd dezelfde ontwikkeling door.
 • Geen reiskosten en reistijd.
 • Vaste prijs, al voordelig vanaf 4 deelnemers.
 • Standaard opleiding; geen ontwikkelkosten.

Incompanytrainingen en -opleidingen bij LECTRIC

Het gehele aanbod aan opleidingen uit de open lijn is beschikbaar in incompanyvorm. Bekijk alle LECTRIC-trainingen op het gebied van:

 • Online marketing
 • Online communicatie
 • Traffic en conversie
 • E-commerce
 • Webredactie
 • Database en CRM
 • Social media
 • Internet en websiteontwikkeling
 • NIMA

Met inspirerende opleidingen en trainingen door topdocenten uit de praktijk geeft LECTRIC richting en invulling aan uw online ambities.

Maatwerk

Verder met internet in uw organisatie

Als ondernemer of manager weet u waar u heen wilt met uw bedrijf. Om uw ambities in de praktijk te brengen, hebt u goedgeschoolde professionals nodig; mensen die vraagstukken met kennis van zaken kunnen analyseren en doelstellingen effectief en efficiënt weten te realiseren. Hoe krijgt u de juiste kennis op het goede moment binnen uw organisatie? Maatwerk is de oplossing.

Een maatwerktraject bij LECTRIC


Maatwerk houdt in dat LECTRIC een opleidingstraject op maat maakt voor uw organisatie. Geheel gebaseerd op uw behoeften. Heeft u uw wensen nog niet helemaal scherp? Dan helpen wij u daar graag bij. Op basis van uw leerwensen en -behoeften maken we een voorstel dat bij u past. Een maatwerk opleidingstraject kan gericht zijn op:

 • het vergaren van kennis;
 • het toepassen ervan;
 • het coachen van mensen op de werkplek;
 • het verzorgen van plenaire sessies.

Werkwijze maatwerk

Als u kiest voor maatwerk, kunt u erop rekenen dat we alles op alles zetten om uw mensen op een hoger niveau te laten functioneren. We maken een passend opleidingsvoorstel, selecteren de juiste docenten en houden de vinger aan de pols. Kwaliteit staat centraal in onze aanpak. We schetsen u kort onze werkwijze:

1. Concretiseren van de vraag

U hebt een eerste gesprek met een van de opleidingsadviseurs van LECTRIC. De opleidingsadviseur zal in samenspraak met de hoofddocent of een andere docent uw vraag verder concretiseren.

2. Concept-programma

Hebben we uw vraag helder, dan ontwikkelt de betrokken hoofddocent een opleidingsvoorstel. We kiezen de vormen van kennisoverdracht die het meest aansluiten op uw behoeften. Variërend van het opleiden in een leeromgeving tot het coachen van individuele medewerkers.

3. Intake met de deelnemers

Gaat u akkoord met het conceptprogramma, dan vult de hoofddocent het verder in, afgestemd op de leerdoelen van uw organisatie. Deelnemers worden (eventueel steekproefsgewijs) benaderd met vragen over individuele leerbehoeften en -wensen.

4. Briefen van docenten

De hoofddocent selecteert docenten die het opleidingsvoorstel voor u gaan verzorgen. Hij geeft ze een uitgebreide briefing zodat ze goed voorbereid zijn en beoordeelt het materiaal dat wordt gebruikt.

5. Tussentijdse evaluatie

Op verzoek van u of van LECTRIC kan er een tussentijdse evaluatie worden ingelast. LECTRIC werkt altijd met evaluatieformulieren. Ook houdt de hoofddocent de vinger aan de pols om de kwaliteit te waarborgen.

6. Afronding

Na afronding van de opleiding vindt altijd een evaluatie plaats met de betrokken accountmanager en eventueel de hoofddocent.

Meer informatie over incompany en maatwerk?

Wilt u weten wat LECTRIC voor u kan betekenen? Neem contact op met één van onze organisatieadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dat kan via telefoon 035 – 760 48 91 of incompany@lectric.nl.
 Onze website maakt gebruik van cookies.