Cases - Gemeente Barneveld integreert social media

Cases - Gemeente Barneveld integreert social media

Door middel van een opleidingsprogramma moest duidelijk worden hoe sociale media geïntegreerd kunnen worden in de middelenmix.

Lectric heeft hiervoor een parallel trainingsprogramma op het gebied van social media opgesteld voor medewerkers van de communicatie afdeling, alle afdelingshoofden en de Raad van de gemeente Barneveld.

De social media trainingen werden opgebouwd in complexiteit, startend met een grote groep die kleiner werd. Bij de introductie social media waren medewerkers aanwezig die ook zijdelings social media nodig hebben in hun werk (+ communicatie + webteam), de twittercursus was bedoeld voor communicatie en webteam, en het laatste deel was voor het webteam bestemd.

Daarnaast zijn social media trainingen aangeboden voor de leden van de gemeenteraad. Iedereen is geënthousiasmeerd, zelfs de wethouder twittert gestructureerd.

Meer informatie?

Wilt u weten hoe LECTRIC u en uw organisatie verder kan helpen met internet? Neem contact op met één van onze organisatieadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek via telefoon 035 – 760 48 90 of info@lectric.nl.