Cases - Gemeente Albrandswaard verder met internet

Cases - Gemeente Albrandswaard verder met internet

Gemeente Albrandswaard is vooruitstrevend als het gaat over optimaliseren en beter profileren met behulp van nieuwe media. Overheden blijven vaak hangen in traditionele communicatie- en marketingpatronen terwijl de doelgroep anders denkt.

Incompany Online marketing training voor de ambtelijke organisatie

In het kader van De Andere Overheid, het geweten van de e-Overheid, past efficiëntie en een groter bereik en conversie via internet, met andere woorden Online Marketing voor de gemeentelijke organisatie.

Tijdens de LECTRIC online marketing training voor de Gemeente Albrandswaard hebben de deelnemers geleerd om het medium internet en de internetsite www.albrandswaard.nl vaker in te zetten bij de communicatie over huidige en nieuwe projecten.

De gemeente heeft stapsgewijs haar medewerkers geënthousiasmeerd en laten zien waarom internet belangrijk is.

Maatwerk training 'Samen succesvol met internet'

Het management trainen en ondersteunen is een belangrijke stap voor de internet-mindsetting van de gemeentelijke organisatie.

Lectric heeft voor het leidinggeven en motiveren voor internetgebruik een maatwerk training verzorgd voor de afdelingshoofden van de gemeente Albrandswaard.

De volgende stap was het trainen en ondersteunen van de medewerkers. Hierdoor hebben deelnemers geleerd om zelf interactief te communiceren met de beschikbare tools, waarbij ze steeds meer gebruik leren maken van de mogelijkheden van het internet.

Meer informatie?

Wilt u weten hoe LECTRIC u en uw organisatie verder kan helpen met internet? Neem contact op met één van onze organisatieadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek via telefoon 035 – 760 48 90 of info@lectric.nl.