Cases - Incompany bij Sanoma

Cases - Incompany bij Sanoma

Sanoma Uitgevers is een groot bedrijf, een grote uitgever, en de afdeling Digital neemt heel wat trainingen af bij LECTRIC. In 2008 en 2009 gaf LECTRIC onder meer de trainingen Conversiegericht Schrijven, Usability, Webschrijven en Marketing bij Sanoma. En dat tot tevredenheid van coördinator opleidingen Monique Braat: ”Het is heel prettig samenwerken met LECTRIC en niets is teveel.

Offerteronde

Sanoma is in 2008 begonnen met het digitale media-aanbod en vroeg daarop een aantal offertes van diverse trainingsbureaus. LECTRIC sprong er bij die offerteronde bovenuit, vond Sanoma.

En in de samenwerking die volgde trad de internetopleider zeer flexibel op zegt Monique Braat: ”Ze houden niet strikt vast aan de offerte, trainingen werden aangepast als dat nodig was, of er kwam iets anders uit. De afdeling marketing had een bepaalde behoefte, Hanny van Keulen van LECTRIC kwam praten en toen kwam er Photoshop uit als training, en die was niet geoffreerd, maar kon wel gegeven worden.”

Positieve deelnemers

De coördinator opleidingen van de Sanoma is sowieso tevreden over de inzet van LECTRIC: ”Niets is teveel, er wordt gesproken met deelnemers en leidinggevenden, en de kwaliteit van de trainingen is goed. Daarom hebben we besloten om dit jaar geen nieuwe offertes op te vragen, maar de samenwerking met LECTRIC te continueren. En dat ondanks de economische omstandigheden, waardoor we hebben moeten schrappen in onze budgetten. Maar daar kan LECTRIC helemaal niets aan doen.” De deelnemers reageren volgens Braat ook heel positief op de gegeven trainingen: “Ik krijg elke keer te horen dat ze er zoveel aan hebben!”.

Goede samenwerking

Kortom, de samenwerking tussen LECTRIC en Sanoma verloopt goed. En hoe dat komt?
Monique Braat : ”Dan kom ik toch wel uit op kwaliteit. LECTRIC is misschien niet het goedkoopst, maar wel het beste!” En daarom geeft LECTRIC ook dit jaar de trainingen Conversiegericht Schrijven, Usability, Webschrijven en Marketing bij Sanoma Uitgevers.

Meer informatie?

Wilt u weten wat LECTRIC voor u kan betekenen? Neem contact op met één van onze organisatieadviseurs voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Dat kan via telefoon 035 – 760 48 90 of info@lectric.nl.