Privacy

Via deze Privacy Policy informeren LECTRIC Trainingen B.V. en LECTRIC Opleidingen B.V. u over de wijze waarop binnen onze organisaties wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. LECTRIC is de verantwoordelijke voor de verwerking van uw persoonsgegevens. NCOI Opleidingsroep B.V. verwerkt uw persoonsgegevens als onderdeel van de centrale administratie van de NCOI Groep en is daarvoor (mede)verantwoordelijke. De verantwoordelijken worden hierna gezamenlijk aangeduid als “NCOI”. NCOI respecteert uw privacy en wij houden ons aan de regels die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Welke gegevens worden verwerkt?

NCOI verwerkt de persoonsgegevens die we van u of van uw werkgever ontvangen. Het gaat bijvoorbeeld om gegevens die we ontvangen bij aanmelding voor een opleiding, aanvraag van onze brochure, aanmelding voor onze nieuwsbrief of als u op andere wijze contact met ons opneemt. Wij verzamelen en verwerken onder meer de volgende persoonsgegevens: uw naam, adres en overige contactgegevens, gegevens met betrekking tot de opleiding waarvoor u zich heeft aangemeld, inclusief betalingsgegevens, uw feedback over de opleiding en overige informatie die u aan ons verstrekt. Daarnaast verzamelt en verwerkt NCOI persoonsgegevens in het kader van uw opleiding, zoals uw aanwezigheid, eventuele resultaten en of u de opleiding (met goed gevolg) heeft afgerond.

Voor welke doeleinden worden uw gegevens verwerkt? 

NCOI gebruikt uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: de registratie en administratieve afhandeling van uw deelname aan de door u gekozen opleiding; het verzorgen van de door u gekozen opleiding; om analyses uit te voeren zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren; om u onze nieuwsbrief of brochure toe te zenden; om u de door u gevraagde inlichtingen te verstrekken en op uw vragen te reageren; en om te voldoen aan op NCOI rustende wet- en regelgeving. De persoonsgegevens die we gebruiken voor analyses worden door ons geanonimiseerd en zijn dus niet meer tot u herleidbaar. Uw persoonsgegevens zijn beschikbaar voor andere opleidingsinstellingen binnen de NCOI groep[1] om de planning en uitvoering van de verschillende opleidingen op elkaar af te stemmen. Indien dat met uw werkgever is overeengekomen, kan NCOI informatie over uw aanwezigheid bij de opleiding verstrekken aan uw werkgever. Wij kunnen uw persoonsgegevens daarnaast beschikbaar stellen aan onze accreditatie organisaties. NCOI zal uw gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij u daarvoor voorafgaande toestemming hebt gegeven aan NCOI of indien NCOI daartoe wettelijk verplicht is.

Cookies 

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de internet browser op uw computer worden geplaatst. Met behulp van een sessie cookie kan onder meer worden bijgehouden welke webpagina's u bekijkt en welke opties u gebruikt. Wij gebruiken deze gegevens onder andere om onze website gebruiksvriendelijker te maken. Sessie cookies worden automatisch verwijderd wanneer u uw internet browser afsluit. U kunt uw internet browser zo instellen dat u wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst. Ook kunt u het plaatsen van cookies volledig blokkeren. U kunt dan echter mogelijk niet van alle onderdelen van onze website gebruikmaken.

Marketing 

Act-On

  • Doel: De Act-On-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt. Hierdoor kunnen we relevante communicatie en informatie delen per o.a. e-mail, wanneer u uw klantgegevens heeft achtergelaten voor de download of aanschaf van een product op onze website
  • Eigenschap: De cookie komt van Act-On en verloopt aan het eind van de websitesessie.
  • Delen: Act-On deelt geen informatie met derden. Bekijk Act-On Privacy Statement.

AppNexus

  • Doel: De AppNexus-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante advertenties op externe website getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van AppNexus en wordt maximaal 18 maanden bewaard en na aggregatie nog eens maximaal 2 jaar bewaard.
  • Delen: AppNexus deelt geen informatie met derden, behalve met partners en serviceproviders  voor beheer, onderhoud en verbetering van AppNexus-diensten. Bekijk AppNexus Privacy Statement.

Facebook

  • Doel: De Facebook-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante advertenties op Facebook getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van Facebook en wordt 1 jaar bewaard.
  • Delen: Facebook deelt geen informatie met derden. Bekijk Facebook Privacy Statement.

Google AdWords - Google Dynamics Remarketing

  • Doel: De Google AdWords-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante en persoonlijke advertenties op externe websites getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
  • Delen: Google deelt geen anonieme data met derden. Bekijk Google Privacy Statement.

Google Analytics

  • Doel: De Google Analytics-cookie houdt bij hoe een gebruiker de website gebruikt. Informatie over het gebruik wordt gebruikt om rapporten op te stellen voor NCOI en andere diensten aan te bieden met betrekking tot internetgebruik.
  • Eigenschap: De cookie komt van Google en wordt na maximaal twee jaar verwijderd.
  • Delen: Google deelt geen anonieme data met derden (excl. derden die informatie namens Google verwerken). Bekijk Google Privacy Statement.

Hotjar

  • Doel: De Hotjar–cookie houdt bij waar de gebruiker klikt op de website. Hierdoor kunnen we de website-ervaring voor de gebruiker verbeteren.
  • Eigenschap: De cookie komt van Hotjar en wordt 1 jaar bewaard.
  • Delen: Hotjar deelt geen informatie met derden. Bekijk Hotjar Privacy Statement.

LinkedIn

  • Doel: De LinkedIn-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante advertenties op LinkedIn getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van LinkedIn en wordt 3 maanden bewaard.
  • Delen: LinkedIn deelt geen non-persoonlijke data met derden. Bekijk LinkedIn Privacy Statement.

Relay42

  • Doel: De Relay42-cookie houdt bij welke pagina’s de gebruiker bezoekt, zodat relevante en persoonlijke advertenties op externe websites getoond kunnen worden.
  • Eigenschap: De cookie komt van Relay42 en wordt max. 2 jaar bewaard.
  • Delen: Relay42 deelt geen informatie met derden. Bekijk Relay42 Privacy Statement.

Visual Website Optimizer

  • Doel: De Visual Website Optimizer–cookie houdt bij waar de gebruiker klikt op de website. Hierdoor kunnen we de website-ervaring voor de gebruiker verbeteren.
  • Eigenschap: De cookie komt van Visual Website Optimizer en wordt 100 dagen bewaard.
  • Delen: Visual Website Optimizer deelt beperkte non-persoonlijke informatie met derden. Bekijk Visual Website Optimizer Privacy Statement.

Zopim

  • Doel: De Zopim-cookie houdt bij op welke pagina de gebruiker zich bevindt, zodat een opleidingsadviseur via live chat reactief de gebruiker te woord kan staan bij vragen.
  • Eigenschap: De cookies komt van Zopim en worden meerdere jaren bewaard. Bekijk de cookieduur die Zopim per cookie hanteert.
  • Delen: Zopim deelt beperkte non-persoonlijke informatie met derden. Bekijk Zopim Privacy Statement.

 

Beveiliging en bewaartermijn 

Uw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen misbruik en toegang door ongeautoriseerde personen via de huidige gebruikelijke technieken. NCOI bewaart uw persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk voor de hierboven aangegeven doeleinden of zo lang als de wet dat voorschrijft. NCOI mag de persoonsgegevens langer bewaren indien er omstandigheden zijn die daartoe aanleiding geven.

Inzage, correctie en verwijdering

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Op uw persoonlijke e-Connect pagina kunt u de belangrijkste gegevens inzien en aanpassen. Daarnaast kunt een gespecificeerd verzoek tot NCOI richten door een e-mail sturen naar info@ncoi.nl, onder vermelding van uw naam en adres. NCOI zal in beginsel binnen vier weken op een verzoek tot inzage of correctie reageren. In geval van een verzoek tot verwijdering zal NCOI de betreffende persoonsgegevens zo spoedig mogelijk verwijderen, tenzij en voor zover de wet verplicht om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten.

Wijzigingen

NCOI kan deze Privacy Policy wijzigen. We raden dan ook aan deze Privacy Policy regelmatig te lezen, om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Deze Privacy Policy is voor het laatst gewijzigd op 29-9-2016. ________________________________________ [1] Tot de NCOI Groep behoren in ieder geval NCOI Opleidingsgroep B.V., NCOI Trainingen B.V., Scheidegger Opleidingen B.V., Scheidegger Trainingen B.V., Computrain Opleidingen B.V., Computrain Trainingen B.V., StudieBaan B.V., EVC Centrum Nederland B.V., Educatieve Uitgeverij Nederland B.V., Broekhuis Publishing B.V. , Pro Education B.V. en Pro Education Trainingen B.V., Boertien Vergouwen Overduin B.V., BVO Opleidingen B.V., Markus Verbeek Praehep B.V., MVP Trainingen B.V., NIBE-SVV B.V., NIBE-SVV Opleidingen B.V., NIBE-SVV Trainingen B.V., RBO Opleidingen B.V., RBO Trainingen B.V., NEDFAC B.V., Bestuursacademie Nederland Opleidingen B.V., Bestuursacademie Nederland Trainingen B.V., Schoevers Opleidingen B.V., Schoevers Trainingen B.V., LECTRIC Trainingen B.V., LECTRIC Opleidingen B.V., ISBW Nederland B.V., Hogeschool ISBW B.V..

Onze website maakt gebruik van cookies.