Marketingblog

Op dit blog treft u actuele vakartikelen van een aantal van onze docenten. Ook kunt u hier terecht voor nieuwsartikelen over opleiding & carrière.

Veel vraag naar online marketeers

Er is momenteel veel vraag naar online marketeers. Dat blijkt uit een recent onderzoek van detachering-, werving- en selectiebureau Yacht. Het biedt kansen voor degenen die geïnteresseerd zijn in dit vakgebied. Als ze werkzoekend zijn of zich willen laten omscholen kunnen ze zelfs in aanmerking komen voor een scholingsvoucher van het UWV ter waarde van € 2.500,-. 

Lees meer

Thema's: Blog

Digital Academy helpt Essent op weg

Essent is met LECTRIC in zee gegaan om 60 van zijn medewerkers bij te spijkeren op het gebied van online marketing. Centraal stond het verbreden van hun kennis. 

Lees meer

Thema's: Nieuws

UWV-team na training thuis in digitale communicatie

UWV wil meegaan in het veranderend mediaconsumentengedrag en heeft de ambitie om de digitale kanalen sterker in te zetten naast de traditionele vormen van klantcommunicatie. Het verantwoordelijke team Klantcommunicatie kon best wat ondersteuning gebruiken om op het voor hen nog redelijk onbekende digitale terrein thuis te raken. Bij LECTRIC volgden vijftien medewerkers daarom een jaar geleden de 3-daagse training Digitale dienstverlening & online marketing.

Lees meer

Thema's: Nieuws

 |<  < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >  >| 

Heeft u vragen?

Onze website maakt gebruik van cookies.