Dubbel Deal: Twee trainingen
voor de helft van de prijs

Het vakgebied van marketingcommunicatie is voortdurend in beweging. Om uzelf als professional te onderscheiden, moet u van al deze veranderingen op de hoogte blijven. Gelukkig is bijleren dit najaar voordeliger dan ooit met de Dubbel Deal van LECTRIC.
 
Met de Dubbel Deal schrijft u zich in voor twee trainingen en krijgt u 50% korting. Op deze manier kunt u zelf voordelig twee trainingen volgen of studeert u samen met een collega of vriend tegen half tarief. Deze actie geldt voor alle onderstaande trainingen. 

Inschrijven

LECTRIC-Dubbel_Deal.jpg

Inschrijven onder de mooie voorwaarden is mogelijk van 15 augustus t/m 31 oktober 2016 en kan via onze website of telefonisch. Gebruik daarvoor bij uw inschrijving de kortingscode ‘Dubbeldeal2’. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs op telefoonnummer 035-7 604 880.

Deelnemende trainingen

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig voor iedereen die zich tussen 15 augustus en 31 oktober 2016 bij LECTRIC inschrijft voor deelnemende trainingen met een startdatum in 2016.
  • De inschrijvingen dienen op dezelfde kalenderdag, via het inschrijfformulier op de website, te zijn gedaan onder vermelding van de actiecode ‘Dubbeldeal2’
  • De korting wordt verrekend als 50% korting en is alleen van toepassing op de trainingskosten.
  • De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsafspraken.
  • Als één van de twee trainingen door de student wordt geannuleerd, vervalt de korting en wordt de overgebleven training helemaal in rekening gebracht. 

Onze website maakt gebruik van cookies.